BEŞİ BİR ARADA BAŞVURDU

Geçtiğimiz akşam AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından ilçe başkanlığına Çetin Seymen atanmıştı. Bugün ise 31 Mart seçimleri için belediye meclis başvuruları ardı ardına geldi. Mevcut meclis üyeleri Davut Uzun, Sedat Kul, Kadir Özdemir, Bayram Girgin ve Vural Kesgin ilçe binasına gelerek hem Seymen’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler, hem de yeni dönem meclis üyeliği için başvurularını yaptılar. 

YEREL SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIMIZA İNANCIM TAM

Başvuru töreni öncesinde bir konuşma yapan yeni ilçe başkanı Çetin Seymen, İdris Alp’in belediye başkan aday adayı olması sonrasında partimizin neferi iki çok değerli arkadaşımızla birlikte ilçe başkanlığı görevine talip olduk. Genel merkezde yapılan mülakatlar sonrasında Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir tarafından ismim açıklandı. Genel Başkanınız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde layi ki ile yerine getirmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. Adaylığımızın açıklanması sonrasında gösterilen ilgi içinde halkımıza ve dava arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. AK Parti bayrağını ilçemizde en yüksekte tutup, yerel seçimden zaferle çıkacağımıza inancım tam. Allah yardımcımız olsun. Biz biriz, bu birliğimizi de kimse bozamaz” ifadelerini kullandı.

5 DEĞERLİ DAVA ARKADAŞIMIZ 

Konuşmasının devamında ise, “Bugün ise 5 değerli dava arkadaşımızın yeni dönem için aday adaylık başvurusunu alıyoruz. 5 arkadaşımızda en iyi şekilde belediye meclis üyeliği görevini yerine getiren, güzide isimler. Kendilerine bu çıktığı yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Davut Uzun, Sedat Kul, Kadir Özdemir, Bayram Girgin ve Vural Kesgin’de yaptıkları konuşmalarda görevlerine devam etmek istediklerini dile getirip hayırlı uğurlu olsun dileklerini ilettiler. Sonrasında birlik, beraberlik vurgusu içinde toplu fotoğraf çekildi ve başvuru programı son buldu.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 3 =