BERNA VE İSMAİL İKİZ ÇİFTİNE ÖDÜL

Mevlana’nın 746’ncı Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında  ‘Vefa Vakti temasıyla düzenlenen 13’üncü Uluslararası Dünya İnançları Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni yapıldı. Yarışmada başarılı olan İsmail ikiz ve Berna İkiz Konya’da düzenlenen fotoğraf yarışması ödül törenine katıldı.

Konya’da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde düzenlenen 13’üncü Uluslararası Dünya İnançları Fotoğraf Yarışması’nda ‘Vefa Vakti ve ‘Dünya İnançları’ kategorilerinden 20 ülkeden 418 fotoğrafçının 1533 fotoğrafı değerlendirildi.

“MUTLUYUZ”

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Konya Vali Yardımcısı Faruk Bekarlar ve Konya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Yaşar Sarıcan tarafından takdim edildi. 13’üncü Uluslararası Dünya İnançları Fotoğraf Yarışması’nda başarılı olan Gölcüklü Fotoğraf Sanatçıları İsmail İkiz ve Berna İkiz ödüllerini aldı. Başarılı Fotoğraf Sanatçısı Berna İkiz ve Gölcük Fotoğraf Sinema ve Sanatı Derneği Başkanı İsmail İkiz yarışmada Gölcük’ü en iyi şekilde temsil ettikleri için mutlu olduklarını belirtti.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

55 − 48 =