BERNA ABİŞ’İN EV ZİYARETLERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Berna Abiş, her gün bir ilçede çat kapı ziyaretler ile kadınlarla buluşuyor onlara yapılan çalışmaları anlatıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Berna Abiş, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimler için sıkı bir çalışma gerçekleştiriyor. Her gün bir ilçede İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program çerçevesinde çalışma yürüten Abiş, son olarak Kandıra’daydı. İlçe Kadın Kolları’nın da katılımıyla ziyaretler yürüten Abiş, samimiyeti ile de büyük ilgi gördü.

HER ALANDA ADIMLAR ATTIK

Kadın hakları ve kadına yönelik şiddetle mücadelenin AK Parti’nin kırmızı çizgisi olduğunu belirten Abiş, “Kadın-erkek eşitliğini ve devletin bu eşitliğin yaşama geçmesini sağlamakla yükümlü olduğunu Anayasa’ya taşıyan AK Parti’dir. AK Parti ‘kadının kamusal ve siyasal alanda görünür ve aktif olması’ hedefi doğrultusunda hayatın her alanında büyük adımlar atmıştır” ifadelerini kullandı.

EVLERE KONUK OLDU

Berna Abiş ve beraberindeki İlçe Kadın Kolları üyeleri Kandıra’da Hatice Korkut, Emine Demiröz ve Ayşe ile Onur İnci çiftinin hanelerine konuk konuk oldu. Gördüğü ilgi ve sevgi karşısında kadınlara teşekkür eden ve bol bol fotoğraf çektiren Berna Abiş, “Bu güzel misafir perverlikleri için tüm Kandıra’lı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1