‘BEN BU TOPRAĞIN ÇOCUĞUYUM, GÖLCÜK İÇİN OYUNUZA TALİBİM’

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Vizyon Gazetesi’ne projelerini anlattı.

Sezer, “Bir oy farkla kazanacakmış gibi çalışacağız”
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bir oy farkla kazanacakmış gibi çalışacağız” dedi

ZAFERİMİZİ BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
Türkiye nasıl bu seçim sonrasında 2023’e uzanacaksa Gölcük’te aynı şekilde o yolda gidecek diyen Sezer, “İşte 1 Nisan’dan başlayarak yapacağımız çalışmalarda hedefimiz 2023’ün Gölcük’ünü oluşturmak. Yep yeni vizyon projelerle ilçemizi sosyal mana da geliştireceğiz.
Gölcük için çalışacağımız sözünü halkımıza verdik ki bu emekleri boşa gitmeyecek, üreten belediyecilik anlayışımızın mimarlarından biri olacaklar. Gölcük’te hayalim olan projeleri gerçekleştirmek için yola çıktım ve hayalimde çok modern, düzenli, esnafımızı mali açıdan rahatlatacak Gölcük projeleri var dedi.

Sezer, ” ŞEFFAFLIK İLKEMİZ OLACAK”
“Ben Gölcük’ün evladıyım, sizlerin başını öne eğdirecek ve mahçup edecek bir işin içinde asla olmam”
Sezer, “şeffaflık en önemli ilkemiz olacak” sürekli halkın içinde olacağım, istişare ve fikirler, en önem vereceğim ayrıntı olacak. Tüm Gölcük halkına sonuna kadar açık olacağım, Gölcük’ü, fikirler ve projelerle beraber yöneteceğiz. Düşünülen projeler, vatandaşla paylaşılacak, fikirleri alınacak, gerek Yerel medyadan yayınlayacağız, gerek sosyal medyadan halkımızın istekleri doğrultusunda, şeffaf bir yönetim tarzıyla bir belediyecilik yapacağız dedi. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki, Ben Gölcük’ün evladıyım, sizlerin başını öne eğdirecek ve mahçup edecek bir işin içinde asla olmam dedi.
“Kapalı kapılar ardında oturmayacağını söyleyen Sezer, 24 saat boyunca herkesin kendisine ulaşabileceğinin garantisini verdi” Günün her anı telefonum açık olacak.

CANLI DESTEK VE TALEP HATTIMIZ OLACAK
“Vatandaş şikayet hattımız olacak ama laf olsun diye değil. Bu birim sorunları çözmek için çalışacak.
24 saat herkes Bu hatta ulaşabilecek, bunun garantisini veriyorum. Benim ilkeme göre, insanların sorunlarını çözmüyorsan belediyecilik yapmış sayılmazsın.”

KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ
İnsana Dokunacak Projeler
Sosyal kültürel ve sportif alanda hayata geçirilecek projelere yeni dönemde önem vereceklerini ifade eden Sezer Gölcükün sosyal yaşamına dokunacak projeler üreteceğiz. Bu projeler sadece bir bina inşa etmek değil kullanışlı modern ve talep gören yapılar olacak. Bunun yanında yeşile de önem vereceğiz. Öncelikle ilçemize bir millet bahçesi kazandıracağız. Bu millet bahçesi sosyal yönden de büyük bir eksiğimizi giderecek, Sezer sözlerinin devamında ‘Millet Bahçesi’nde büyükşehirlerde olan müzelere benzer iki adet müze yapacağız ayrıca kongre ve kültür merkezi de inşa edileceğini, bunların yanında kafeler, restoranlar ve yeşil alanlar da planlayacağız. Bizim yapacağımız ‘Millet Bahçesi’ Gölcük’ün yeni çekim alanı olacak ve çarşıyı hareketlendirecek. Bu projeyi şöyle hayal etmenizi istiyorum. Bir kere çarşıdan birkaç yüz metre yürüyerek denize ulaşma imkânımız oluşacak. Kongre Sarayı batı tarafında kalan kısmen bir denizalanı olacak. Bu araziye kongre sarayı alanını da katarak büyük bir hale getireceğiz. Bu projeyi Gölcük’e kazandıracağız” dedi.
Eski Sanayi alanı çarşısı çok değerli bir arazi, bu bölge için büyük bir kompleks projem var, AVM, Kıymetli pazarcılarımız için kapalı Pazar yeri, Otopark ve Eğitim Kampüsü veya gönlümden geçen oraya bir de fakülte getirebilmek dedi.
Battı Çıktı ve Terminal’in Sözü’nü de veriyorum, Sinema Salonu Gerekli ve Yapılması Gerektiğini Düşünüyorum diyen Sezer’in Gölcük için hayalleri ve istekleri daha yaşanabilir Gölcük’ü inşaa etmek.

SEZER’DEN ÇOCUKLARA OYUN PARKI MÜJDESİ
Sezer’den bir müjde de çocuklara geldi. Çocuklar için projeler üreteceklerini belirterek, her noktaya modern, temiz ve hijyenik oyun parkları yapacaklarını söyledi.

SEZER, “DEĞİRMENDERE KÜLTÜR VE SANATLA ANILACAK”
Değirmendere’nin daha fazla sosyal, kültürel ve sanatsal projelerle anılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Sezer, “Değirmendere çok değerli bir yer, sizler gibi benimde çocukluğum’un, gençliğim’in geçtiği yer diyebilirim. Onun için burada yaşayan insanların ne gibi beklentiler içinde olduğunu çok iyi biliyorum. Ve Değirmendere’yi denizle buluşturup oraya kendine has, doğasını bozmayacak, şehre değer katacak bir marina düşünüyorum. Değirmende, sahili ile turistik bir yer haline gelecek dedi.

Son olarak Gölcük’lülere seslenen Sezer; “Ben, bu toprağın çocuğuyum sizlere güveniyorum sandıkta beni mahcup etmeyeceğinize de inanıyorum, hep birlikte, daha yaşanabilir bir Gölcük için oyunuza talibim dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 44 = 46