BELEDİYE VE İHSANİYESPOR ARASINDA PROTOKOL

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İhsaniye Spor Kulübü Derneği arasında protokol imzalandı. Protokole göre yeni yapılacak semt spor tesisinin kullanım hakkı İhsaniyespor’da olacak.

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İhsaniye Spor Kulübü Derneği arasında protokol imzalandı. Gölcük Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında alınan karar doğrultusunda belediye maliki olduğu imar planında “Semt Spor Tesisis” alanı olarak belirlenmiş, Gölcük Saraylı, G23-07-6-16 pafta, 5031 parsel nolu taşınmaz üzerinde, semt spor tesisi yapımı ve kullanımı hususun ortak hizmet projesi olarak gerçekleştirilmesi konusunda iki taraf arasında protokol imzalandı. Protokol imza törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İhsaniye Spor Kulübü Derneği Başkanı Serkan Başoğlu ve Yönetimi katıldı.

ÖRNEK BİR SPOR KULÜBÜ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş imza töreni öncesi yaptığı açıklamada “İhsaniyespor Kulübümüz bana göre Gölcük’te örnek bir spor kulübü. Sadece Futbol ile ilgilenmeyerek, salon sporları ile ilgilide başarılı çalışmalar yürüten bir spor kulübümüz. Bunu da bayan voleybol takımı ile liglere katılarak ve üstün performansları ile gösteriyorlar. Bir gayretleri, istekleri ve arzuları var kardeşlerimizin. Antrenman yapabilecekleri kapalı bir salona kavuşmak hayalleri vardı. Bizde bu kardeşlerimizin hayallerine katkı koymak istedik. Meclisimizden aldığımız karar doğrultusunda kapalı spor salonu yapılacak olan arsayı kendilerine tahsis ettik. Şimdide ortak proje kapsamında yapımını başlatacağız.  Bugün bunun protokolünü imzalıyoruz. Ben İhsaniyespor kulübümüze ve bu salondan faydalanacak diğer kulüplere ait sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Sağlıklı bir şekilde spor yapmalarını temenni ediyorum yolları açık olsun” dedi.

HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

İhsaniye Spor Kulübü Derneği Başkanı Serkan Başoğlu konuşmasında “Belediye başkanımız her zaman sporun ve sporcunun yanında, bizlerden desteğini hiç bir zaman esirgemedi. Şimdi de kapalı spor salonu yapımı için gerekli desteği bizlere sundu. Bizlerde bu desteğini karşılıksız bırakmamak için var gücümüzle çalışacağız. Kendisine verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Yapılacak tesisimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

32 − = 28