BEL OMURUNA YERLEŞTİRİLEN İMPLANT İLE ŞİFA BULDU

Belinde, kalçalarında ve bacaklarındaki ağrı nedeniyle yürüme güçlüğü çeken Huriye Şişman isimli hastamız, şikayetlerine neden olan belinde dar kanal ve bel fıtığı hastalığı sebebiyle MEDAR Hastanesi Gölcük Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op.Dr.Emre Korkmaz tarafından opere edilerek, şikayetlerinden kurtulup sağlığına kavuştu.

 

Huriye Hanım ”Uzun süreden beri yürmemde zorluğa neden olan kalçalarımda ve bacaklarımdaki ağrı nedeniyle daha önce başka doktorlar tarafından da belimden ameliyat önerildi ama çekindiğim için tedavi olmamıştım. Ancak Dr.Emre Bey’e güvenerek ameliyatımı oldum. Belime platin de yerleştirilen ameliyat sonrasında tüm şikayetlerinden kurtuldum. Şu anda hiçbir ağrım yok, böyle olacağını bilseydim daha önce ameliyat olurdum. Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr.Emre Korkmaz’a ve tüm Gölcük MEDAR Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

 

Operasyonu gerçekleştire Op.Dr.Emre Korkmaz ise ”Hastamızın bel bölgesindeki omurgada dar kanal ve bel fıtığı hastalıklarının neden olduğu bel, kalça ve bacaklarındaki ağrılar belinden bacağına uzanan sinirlere baskı ve sinirlere yeterli kan gitmemesi durumu mevcuttu. Sinirlere baskı yapan kemik, bağ doku ve fıtığın alınarak, omurgaya yerleştirdiğimiz destekleyici ve sabitleyici titanyum vidalar ve omurlar arasına da kafes sayesinde hastanın şikayetleri kalıcı olarak giderildi, sinirlerin hasar görmesi engellendi. Genelde bel omularına implant yerleştirilmesi (halk arasında platin yerleştirme olarak söylenmekte) operasyonundan, hastalar yanlış duyumlar nedeniyle çekinmektedir ancak tecrübeli ellerde bu operasyon son derece güvenli olup, bu hastalığın aynı düzeyde tekrar etmesini ömürboyu engellemektedir. Gereken durumlarda uyguladığımız bu yöntemi hastanemizde de başarı ile gerçekleştirmekten ve hastamızın iyileşmesinde son derece memnuniyet duymaktayız” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 − 38 =