Başpehlivan’dan Yaşar Kardeşlere Ziyaret

Gölcük’ün gururu Genç Pehlivan Yıldıray Akın çeyrek final maçında, başpehlivan olarak ilk Kırkpınar deneyimiyle önemli bir başarı yakaladı.

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Gölcük rüzgarı estiren sporcumuz ilk Kırkpınar deneyiminde önemli bir başarı yakaladı ve Kırkpınar’da Gölcük rüzgarı estirdi.

“HER ZAMAN BENİ DESTEKLEDİLER”

Gururumuz Yıldıray Akın ve eski pehlivanlarımızdan Lütfiye Muhtarı Rıfat Poyraz ile Kocaelispor Teknik As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Yaşar ve Gölcükspor Yöneticisi Recep Yaşar’ı, iş yerlerinde ziyaret etti. Genç sporcu Akın; “ Mehmet ve Recep Yaşar abilerime bu güne kadar gösterdikleri destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmayan, desteklerini benden esirgemeyen abilerime teşekkür ziyaretinde bulundum” ifadelerini kullandı.


AKIN’A, YAŞAR KARDEŞLER’DEN HEDİYE

Gölcük’lü iş insanı Kocaelispor Teknik As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Yaşar ve Gölcükspor Yöneticisi ve Beyaz yalı Restaurant İşletmecisi Recep Yaşar, Gölcük’ün gururu Genç Pehlivan Yıldıray Akın’a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, Akın’a başarılarından ötürü altın taktılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

78 − = 70