BAŞKAN UZUN VE YÖNETİM KURULUNDAN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ZİYARET

S.S. 44 Nolu Yeniköy Kamyon ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif başkanı Hüseyin Uzun ve yönetim kurulu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Başiskele’de yeniden seçilen belediye başkanı Yasin Özlü’ye, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kooperatif başkanı Hüseyin Uzun, 2. Dönemine başlayan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü, makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Uzun’a ziyarette yönetim kurulu eşlik etti.

Başkan Uzun, Başiskele’de, geride bıraktığı 5 yıl süresince büyük işlerin altına imza attığını ifade eden Uzun, önümüzde ki 2. döneminizde de bugüne kadar ki bilgi ve birikimlerinizi kullanarak, şehrimizde güzel işler yapacağınıza olan inancımız tamdır. Hemşerilerimizin büyük teveccühü ile çıktığınız bu yolda, Rabbim milletimize güzel ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise, Başiskele’nin gelişiminde her zamanki gibi işbirliğinde olacaklarını kaydetti.  Başkanım Hüseyin Uzun’a ve  değerli yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)