BAŞKAN SEZER’iN BERAT KANDİLİ MESAJI

Başkan Sezer’in Berat Kandili mesajı
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bir af, merhamet ve mağfiret gecesi olan Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
AF VE ŞÜKÜR VESİLESİ
Başkan Sezer, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Tefekkür ve şükür vesilesi Mübarek Berat Kandili, bizlere kırılan kalpleri onarma, barışma, kinden nefretten uzaklaşma imkanı sunuyor. Gönüllerin merhamet dolduğu, insanların sabırlı, sevgi ve saygının hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz. Ruhen müminlere ağır gelen her türlü sıkıntıdan ve insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtuluşa vesile olacak olan Mübarek Berat Kandilini idrak edeceğiz. Af ve şükür vesilesi olan kandiller, hayat muhasebesi yapma fırsatı sunan gecelerdir. Berat Kandili de bu önemli gecelerden biridir. Bu gece, Yüce Mevlamızdan beratımızı isteyelim. Sorumluluklarımızı yeniden hatırlayalım ve bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizle on bir ayın sultanı Ramazan ayına hep birlikte kavuşmayı dileyelim.
HUZURUN HABERCİSİ
Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyor, birlik, beraberlik, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına sizlerle birlikte ulaşmayı diliyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

10 + = 17