BAŞKAN SEZER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN SEZER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda: “Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların arttığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, yaşça büyüklerimizle, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak; kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

 

MASKE, MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYMALIYIZ

 

Korana Virüs salgını nedeniyle kurbanlarımızın kesileceği alanlarda ve yapacağımız ziyaretlerde maske, mesafe ve hijyen kurallarına da mutlaka uymalıyız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın Gölcükümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını, ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs salgınından bir an önce kurtulmamızı, Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim.

 

Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam Alemi’nin Kuran Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2