BAŞKAN SEZER’DEN DAVET VAR

BAŞKAN SEZER’DEN DAVET VAR

Gölcük Belediyesi geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında bir dizi program hazırladı. Ramazan etkinlikleri 9 Mayıs Perşembe günü Halıdere Sahilinde başlayacak. Başkan Ali Yıldırım Sezer tüm Gölcüklüleri bu etkinliklere davet etti ve bilgi verdi.

Gölcük Belediyesi ilçe genelinde Ramazan etkinlikleri kapsamında bir dizi program hazırladı. 9 Mayıs Perşembe akşamı başlayacak Ramazan etkinlikleri programlarıyla, mübarek ayın manevi havasını tüm Gölcük’e taşıma amacında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, bireysel ve toplumsal hayatta bu kutlu ayın tüm ilçede hissedilerek yaşandığını söyledi. Yapılacak olan etkinlikler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, etkinliklere Gölcük halkını davet etti.

SEZER BİLGİ VERDİ

Ramazan ayını çeşitli etkinliklerle ifa edeceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,“ Ramazanın 4.günü akşamı teravih namazı sonrasında Halıdere sahilde Hacivat-Karagöz, meddah ve orta oyunu, tasavvuf musikisi, semazen gösterisi, yüz boyama gibi çocuklar için eğlenceler düzenleyeceğiz. Ramazan etkinliği için programlara gelen vatandaşlarımıza Osmanlı şerbeti ve pamuk şeker ikramında bulunacağız. İlk mahalle Ramazan etkinliğimizi 9 Mayıs Perşembe akşamı Halıdere Mahallesi’nde düzenleyeceğiz. 10 Mayıs’ta Kavaklı Mahallesi’nde, 11 Mayıs’ta İhsaniye’de, 15 Mayıs Yeni Mahalle, 16 Mayıs Ulaşlı,17 Mayıs Piyalepaşa, 18 Mayıs Gölcük Anıtpark,23 Mayıs Şirinköy, 24 Mayıs Yazlık, 25 Mayıs Değirmendere, 29 Mayıs Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde ve son olarak 30 Mayıs Ramazan Özel programı ile Anıtpark Meydan’da vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

17 − 14 =