BAŞKAN SEZER, SELİME, DUA EDİYOR!

“Herkesin Başkanı, Her Kesimin Başkanı” anlayışıyla vatandaşının yanında yer alıyor. Hizmetlerini gerçekleştiriyor.”

Mazeret üretmeden sadece hizmet ederek maharetlerini gösteriyor.  Engelli kardeşlerimizden gençlerimize, gencimizden yaşlımıza kadar her alanda sosyal belediyeciliğin güzel örneklerini izliyoruz kendisinden.

Evet Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer’den bahsediyorum.

Gölcük’lü 17 Yaşındaki Engelli Selim Çakmak Kalbi ve beynine geç oksijen gitmesinden dolayı İzmit Devlet hastanesinde yoğun bakıma alındı. 17 yaşındaki Selimin” annesine söylediği cümleler ANNE İYİLEŞMEK İSTİYORUM OLMUYOR, YÜRÜMEK İSTİYORUM OLMUYOR, ARTIK UYUMAK İSTİYORUM” demesi Tüm yürekleri sızlattı.

Geçtiğimiz günlerde Gölcük’ü, ağlatan Selim çakmakla olan fotoğrafını sosyal medyasından paylaşan Gölcük Belediye Başkanı Yıldırım Sezer, “Selim Çakmak kardeşimin yoğun bakımda olduğunu üzülerek öğrendim. Dualarımız Selim kardeşimle. Allah acil şifalar versin” notunu paylaştı.

Herkesin gönlünü fethetmek ve bunu tüm samimiyetinizle yapmak gerçek başarıdır. Gölcük’ü, böylesine kucaklayan başkan Sezer’e, bir alkış da bizden.

BÜTÜN GÖLCÜK SELİME’E, DUA EDİYOR

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak 17 yaşındaki Selim Çakmak’a Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor en kısa zamanda aramıza dönmesini istiyoruz.

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 38 =