BAŞKAN SEZER ŞEHİT BAYRAM ÖZDERE’Yİ MEHMET AKİF’İN DİZELERİYLE ANDI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 22 Ocak 2016 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Gölcüklü Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’yi yayınladığı mesajla andı.

MEHMET AKİF’İN DİZELERİYLE ANDI

Başkan Sezer mesajında Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un; Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber dizlerine yer verdi ve şunları söyledi: Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, 22 Ocak 2016 tarihinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Kahraman Özel Harekât Polisimiz, Gölcüklü hemşehrimiz Bayram Özdere’yi şehadetinin 5. sene-i devriyesinde rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun inşallah” dedi.

İSMİ PARKA VERİLMİŞTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in girişimleri, Gölcük Belediye Meclisi kararıyla, Şehit Bayram Özdere’nin ismi, Donanma Mahallesi’nde, ailesinin yaşadığı bir parka verilmiş, parkın açılışı da Özel Harekat Polisleri, ailesi ve geniş katılımlı bir programla yapılmıştı.

(ARŞİV) ŞIRNAK’TA TERÖRİSTLERLE GİRDİĞİ ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN ÖZEL HAREKAT POLİSİ BAYRAM ÖZDERE’NİN İLK EŞİ VE İKİ ÇOCUĞUNUN VEFAT ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI. (DİNÇER AKBİR/KOCAELİ-İHA)
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − 57 =