BAŞKAN SEZER, HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN SEZER DEVLET HASTANESİNE GİDEREK HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Korona Virüs salgını süresince ve öncesinde, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan hemşirelerin bu özel günlerini kutlayan Başkan Sezer’i, Başhekim Yüksel Pehlevan ve hemşireler karşıladı. Başkan Sezer, hemşirelere çiçek ve çikolata takdim ederken, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını belirtti.

BAŞKAN SEZER, FEDAKÂRCA ÇALIŞAN HEMŞİRELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Hastanesinin servislerinde çalışan hemşirelerin günlerini kutlayan Başkan Sezer: “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, Korona Virüs ile mücadele de ve öncesinde en ön safta yer alan, fedakârca, özveriyle ve gayretle çalışan değerli Hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutluyorum.  Bu vesileyle; kendilerini insanlığa hizmet etmeye adayan, bunun için ülkemizin ve dünyanın her köşesinde sonsuz bir sabır, özveri, gayret ve sevgiyle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarına can-ı gönülden teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim” dedi.

BAŞHEKİM VE HEMŞİRELER BAŞKAN SEZER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Başhekim Yüksel Pehlevan ve hemşireler de Başkan Sezer’e, yakın ilgisi ve verdikleri tüm desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgi verdiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 82 =