BAŞKAN SEYMEN; OTOPARK DEĞİRMENDERE’Yİ RAHATLATACAK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke gündemine ve kent gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“İNSANSIZ HAVA ARACINA SAHİP, DÜNYADAKİ DÖRT ÜLKEDEN BİRİYİZ”

Ülke gündemini değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen; ‘’Fransa’nın ülkemize yönelik söylem ve saldırıları, ülkemizin ne kadar doğru politikalar izlediğini göstermektedir. Fransa ve Nato’nun çifte standart davranışları ortadadır. Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Türkiye ve İslam ülkeleri ile uğraşması, İslam’ı terör ile yan yana anması büyük bir aymazlıktır. Tüm dünya gerçekleri görmektedir. Şunu herkes bilsin ki Türkiye gerçekten çok büyük ülkedir. Çorlu’da kendini bu ülkeye ait hisseden herkesin göğsünü kabartacak silahlı kuvvetler envanterine girecek silahlı hava araçlarının bir üst sınıfını temsil eden Akıncı TİHA, test uçuşunu gerçekleştirdi. Böylece Türkiye, bu alanda insansız hava aracına sahip dünyadaki dört ülkeden biri haline geldi. Ülkemiz doğru projelerle dünyanın önemli ülkeleri arasında yer almaktadır. Cumhurbaşkanımız, Partimizin Genel Başkanı ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi Türkiye mazlum devletlerin umududur. Türk halkı da her zaman gerçekleri görmüş ve Liderimizin her zaman yanında yer almıştır. Türkiye ve Libya arasında deniz yetki alanlarının sınırlandırılması anlaşması, bizi ve milletimizi sevindirmiştir. Hem kendi hem de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin haklarını korumaya devam edeceğiz. Bu anlaşma ile Yunanistan’ın eli kolu bağlandığı için Libya Büyükelçisi’ni sınır dışı etmiştir. Yunanistan’ı bu anlaşma çıldırtmıştır. Anlaşmamız, Türkiye’nin uluslar arası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanmasını sağlamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Fatih ve Yavuz sondaj gemilerinden sonra bir yeni sondaj gemisi daha alacağımızı müjdelemiş, sadece Akdeniz’de değil uluslararası sularda da sondaj yapacağımızı müjdelemiştir.’ dedi.

“YENİ YILDA KAPALI PAZAR YERİ VE OTOPARK FAALİYETE GİRECEK”

 Değirmendere’de yapımı tamamlanan Değirmendere Katlı Otopark binasını değerlendiren Başkan Seymen, ‘Değirmendere’ye yapımını tamamladığımız binamız o bölgeye büyük fayda sağlayacak ve Aralık ayı sonunda hizmete girecek. Bu yerin ilk yapımına başlandığı zaman Kapalı Pazar yeri olarak da, otopark olarak da kullanılacağı taraflarla mutabakat sağlanarak bildirilmişti. Değirmendere’nin ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan Kapalı Otoparkımızda Pazarcı esnafımızın da ortak mutabakat ile burada faaliyetlerini sürdüreceklerini, otoparkımızın bütün yönetmeliklere uygun olduğunun bilinmesini ve alanımızın yeni yılda faaliyete gireceğini Gölcük halkına müjdelemek istiyorum’ diye konuştu.

 

 “ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDİYORUZ”

Gölcük’te çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Seymen, ‘AK Parti her zaman çalışan, halkına verdiği sözleri yerine getiren ve halkına hizmet eden parti olmuştur. Bizler Gölcük’te de bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğim gibi bizde bir seçim biter, yenisi başlar. Bizler sanki yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Seçimden seçime çalışan parti asla olmadık ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 74 = 76