BAŞKAN SEYMEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Başkan Seymen; “Topluma faydalı, sağlıklı, bilgili, vatan-millet sevgisi üst düzeyde bireylerin yetiştirilmesinde ailelerin olduğu kadar öğretmenlerimizin de büyük görevi vardır. İlkokuldan üniversiteye kadar uzanan eğitim sürecinde bireylerin hem eğitsel hem de kişilik gelişimi öğretmenlerimizin de dokunuşlarıyla şekillenir. Hz.Ali’nin “Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.” sözü öğretmenlik mesleğinin ne kadar yüce olduğunu işaret etmektedir.

Sevgili Öğretmenlerimiz; ülkemizin her köşesinde; çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlama idealinden hiçbir zaman taviz vermediğinizden ve yetiştirdiğiniz her öğrenciye bu bilinçle yaklaştığınızdan eminiz. Tutuşturduğunuz eğitim meşalesi ile dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 + = 65