BAŞKAN SEYMEN İLK DEFA OY KULLANACAK GENÇLERLE SAHURDA BULUŞTU

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen sahur programlarına devam ediyor. Başkan Seymen; “AK Parti kurulduğu günden bugüne gençlerin en fazla tercih ettiği parti olmuştur. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençleri her zaman siyasi katılım içerisine almış ve söz sahibi yapmıştır. Milletvekili seçilme yaşını önce 22’ye ardından 18’e indirmiştir. Parlamentoda en genç milletvekili oranında AK Parti birinci sıradadır. Bürokraside Cumhuriyet tarihimizin en genç yaş ortalaması AK Parti döneminde yakalanmıştır. Bunun yanı sıra temel öğretimde kitaplar ücretsiz verilmiş, üniversite harçları kaldırılmıştır. KYK burs imkanları yüzde 200 den fazla artmıştır. Yeni model yurtlarımızla gençlerimize otel konforunda konaklama imkanı sağlanmıştır.

Recep Tayyip Erdoğan gençlere, gençler Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyor. Geçtiğimiz akşam sahurda 150 civarı ilk defa oy kullanacak kardeşlerimizle bir araya geldik. Orada yaptığımız keyifli sohbette de buna bir kez daha şahit olduk. Gençler teröristlere özgürlük vad edenlere karşı AK Parti diyor. Gençler IMF’den kredi dilenenlere karşı Recep Tayyip Erdoğan diyor. Gençlere Ayasofya’yı müzeye çevireceklere karşı dimdik duruyor. Gençler İHA’lara SİHA’lara dokunacak olanlara biz sandıkta dokunacağız diyor.

Bu vesileyle bizlerle sahurda buluşan gençlerimize ve programın düzenlenmesinde emeği geçen Gölcük Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum. Gençlerimizin öneri ve taleplerini aldığımız programlarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + = 8