BAŞKAN MUSTAFA BAYAZIT, İKTİDARA YÜKLENDİ!

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, iktidar partisinin, partimize üye olanlar üzerinde baskı kurduğunu söyledi. Bayazıt “Kimi ziyarete gitmişsek kimle fotoğraf çektirmişsek, kimi partimize ıslak imzalı vaziyette üye yapmışsak iktidar partisi yetkilileri o şahısları arıyor üzerine baskı uyguluyorlar. Bu tip baskılar bizi asla yıldırmaz, hatta yüreklendirir.”dedi

ESNAF SİFTAH YAPMIYOR

Esnafımız siftah yapamaz haldedir. 20 yıllık AK Parti iktidarı sonunda esnafımızı sadaka muhtaç hale getirmiştir. Birçok esnafımız bankalar tarafından icralık pozisyondadır.

Mart ayı itibariyle mücadele ettiğimiz bu salgında, dükkanları kapalı olan esnaftan bile stopaj alan bir iktidar, inansın veya inanmasın görsün veya görmesin esnaf camiasının tepkisi ile karşılaşacaktır.
Esnafın bankaya olan borçlarının,  faizsiz olarak 1 yıl ertelenmesini sağlanmalıdır.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇOK GECİKTİ!

Kentsel dönüşüm çok fazla gecikti. Şehrin coğrafi, sosyal, siyasi, ticari dinamikleri göz önüne alınarak en kısa zamanda kentsel dönüşüme geçilmelidir. Yapılan dönüşüm bugüne kadar yapıla gelen estetikten uzak TOKİ mantığı ile bir betonlaştırma zihniyeti yapılmamalıdır. Kentsel dönüşümde muhakkak mimari estetiğe ve şehrin genetik özelliğine dikkat edilmelidir.

SANAYİ DE GÜVENLİK YOK, ATM YOK

Esnafların istek ve taleplerini dinledim diyor ve ekliyor. Öncelikli istekler var. En önemlisi Güvenlik Sorunu. Sanayi bir imar yolu projesi içerisinde yapılmış, sanayinin içinden resmi imarlı bir yol geçiyor. Dolayısıyla güvenlik koridoru içerisine alınamıyormuş. Yani şuan sanayi yol geçen hanı gibi sanayiye her yerden giriş var. Başka bir eksik Sanayi de ATM Yok! Eeee güvenliği olmayan bir sanayiye banka gelir mi gelmez haliyle ATM de yok! Bunlar çok ciddi sorunlar ve esnafımızın sesidir bu konu” dedi.

YASAKLAR ÇİFTE STANDARDA BAĞLI

Bir polis devletine dönüştürülmeye çalışıldığımızı görüyoruz.  Özellikle milletimizin sınıflandırıldığını şahit oluyoruz. Malumunuz koronavirüs neredeyse hayatı durma noktasına getirdi. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vaka sayılarının artması yasakları beraberinde getirdi. Buraya kadar normal, benim itirazım çifte standarta. Ancak yasaklar bile ülkemizde çifte standarda bağlı. Bu yasaklarında zengini, fakiri var. Mesela kayak yapmak ve otelde konaklamak isteyen kişiler de bu yasaklardan muaf.  Kartepe, Uludağ, Palandöken, Kartalkaya ya götürürken serbest! Ama tatile gidemeyen baba,  çocuğunu parka götürdüğünde ona en ağır maddi ceza var. Bu milletimizin hem inancını yitirmekte, hem de onuruna dokunmaktadır.

AYLARDIR SİFTAH YAPMAYAN ESNAFTAN PARA İSTEMEMELİYDİ!

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt aidat ödemesinin istenmesine çok şaşırdım  diyor ve ekliyor; “Esnafı en iyi bilen kişidir, Türkiye  Esnaf ve Sanatkarları Konfedarasyonu. Esnaf aylardır siftah yapmadan dükkan açıp kapatıyor. Günlük ekmek alacak parasını bile kazanamayan kısmen esnaf var bu şehirde.

Türkiye  Esnaf ve Sanatkarları Konfedarasyonu; Esnaf aylardır siftahsız dükkan açıp kapatıyor!

Esnaf çalışamıyor, esnafın mağdur bunu en iyi bilen sensin!

O zaman esnafa mesaj atma!

Benim esnafım aylardır siftahsız dükkan açıp kapatıyor, neyin yapılanması, bu neyin aidatı,

Türkiye  Esnaf ve Sanatkarları Konfedarasyonu, bugün esnafın hakkını korumayacaksan ne zaman savunacaksın soruyorum.

2020 yılında yaşadığımız salgın nedeniyle, esnafımız mağdur olmuştur. Meslek odalarına ödeyeceğiniz yıllık aidat bedelleriniz silindi demen veya silinmesi için mücadele eden paylaşımlar yapman, bu esnafın arkasında olduğunu gösterirdi. Bu kurumlar, bu günler için vatandaşının yanında olmalı diyorum” dedi.

HALKIN SESİNİ DUYUN, BU KADAR ZAM OLAMAZ!

Covid-19 salgınıyla birlikte görünür hale gelen ekonomik krizin, salgınla birlikte derinleştiğini aktaran Bayazıt; “Temel gıda ürünlerine 120’ye yakın zam furyası ile karşı karşıyayız. Temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri zam furyasından nasibini aldı. İktidara  “Halkın sesini duyun” çağrısında bulunuyorum. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt son olarak; Esnafın, işsizin, emeklinin, asgari ücretlinin, memurun sesini artık duyun ifadelerini kullandı.

EYT’LİLER EMEKLİ OLMALI, BU BİR HAK’TIR!

EYT’Lİ vatandaşlarımızın 5 yıllık emekli maaşları karşılamaktadır

Hükümetimiz EYT’li, hak arayışında olan kardeşlerimizi   kendilerine yük olarak görmesin.

Hükümetimiz ülkemizin büyük yatırımlarını yapan holdinglere verilen bu yatırımlar devlet garantisi altında döviz bazında verilmiştir. Sadece döviz kuru farkından, EYT’Lİ vatandaşlarımızın 5 yıllık emekli maaşlarını karşılamaktadır.

Aziz milletimiz bizleri iktidar yaparsa (Biz CHP ve HDP) ye kapalıyız. Yeniden Refah partisi iktidar olursa; işçiye, emekliye, memura 1 kereye mahsus olmak üzere %50 zam yapacağız. Ve EYT’li kardeşlerimize de Noterden imzalı genel başkanımız Fatih Erbakan imza vermiştir. İktidar olduğumuzda EYT’liler de haklarına kavuşacaktır.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − = 15