BAŞKAN KURT VE ÇAVDAR’DAN, GÖLCÜK’TEN AÇIKLAMALAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Av .Yunus Emre Kurt ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve Yönetimi ile Gölcük’te “Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” temasıyla vatandaşlarla bir araya geldi, Gölcük’te seri ziyaretler yapan Kurt, Gölcük’te dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Başkan Kurt; “ABD Başkanı Biden’in ‘Erdoğan’a karşı muhalefeti destekleyeceğiz “ açıklaması ,CHP li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve benzeri tiplerin “Cumhurbaşkanı adaylarının “Uluslararası karar vericilerin işaret edeceği biri” olacağı yönündeki sözleri  6+HDP li masanın  nasıl, kiminle, ne için oluştuğunun bir özetidir.

 

‘CHP HDP’YE BAKANLIK VERECEĞİNİ SELAHATTİN DEMİRTAŞ’I ÇIKARACAĞINI AÇIK AÇIK SÖYLÜYOR’

Her fırsatta Pkk’nın siyasi kanadının oylarını almak için açıklama yapan CHP, HDP’ye bakanlık verileceğini, Selahattin Demirtaş’ı cezaevinden çıkartacağını açıkça söylüyor.

 

‘İP HDP’YE SELAM ÇAKMAKTAN KENDİNİ ALAMIYOR’

İP’te Kürt siyasi hareketinin temsilcisi gördüğü HDP’ye selam çakmaktan kendini alıkoyamıyor. Selahattin Demirtaş ile kahvaltı masalarında buluşacaklarını söyleyip, yerelde de HDP temsilcileriyle kol kola meydanlarda gezen, sonra bizim  HDP ile ne işimiz olur diyen parti.

 

Madem HDP ile bir ortaklığınız yok CHP nin HDP için söylediği onca şeye rağmen hala neden masadasınız?

Bu konudaki cevapları ,masa toplandığında yedikleri yemeklerin tadıysa anlayışla karşılarız. Fakat kendini Milliyetçi olarak tanıtan bu topluluğun ne yaptığını anlamak mümkün değil.

‘BU ONURLU DAVRANIŞ İP’TEN GELMEDİKÇE BİZİM İÇİN 6+1 Lİ MASANIN BİR ORTAĞIDIR’

Hatırlarsanız Geçmiş dönemde CHP’nin  genel başkanı Liderimiz Devlet Bahçeli’ye Koalisyon teklif edip  Başbakanlık teklif etmişti. O zaman Liderimiz  “HDP nin olduğu hiç bir oluşumda bulunmam deyip bu öneriyi geri çevirmişti.

Aynı onurlu duruş İP’ten gelmedikçe bu parti bizim için 6+HDP li masanın bir ortağıdır.

TEŞEKKÜRLER GÖLCÜK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar; Öncelikle Gölcük’te  çalışmalarımızda  bizimle beraber olan İl başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Gölcük’te hemşehrilerimizin partimize olan

teveccühüyle büyümeye devam ediyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımızın ve genç kızlarımızın desteğiyle gelecek yıllardan fazlasıyla ümitliyiz. Onların verdiği güçle bugün sahalardayız. Kısa süre önce atanmamıza rağmen Sandık görevlilerimiz, Mahalle başkanlarımız hazır. Seçime hazırız. Geriye hemşehrilerimizle el sıkışmak kaldı, ona da bugünden itibaren başlıyoruz.2023 Milliyetçi Türkiye’nin zaferine adım adım ilerliyoruz.

CHP bugün Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyenlerden, söz konusu oysa gerisi teferruattır diyenlerin eline düşmüştür. HDP ile olan ortaklık ortadadır.

Bir de bu duruma çanak tutan diğer partiler var. PKK ‘nın siyasi ayağını Kürtlerin siyasi temsilcisi olduğunu söyleyen, Demirtaşla kahvaltı hayali kuranlar var. Tüm bunlar olmamış dememişler gibi birde çıkıp bizim onlarla işimiz olmaz diyorlar.

İP genel başkanı HDP ortağımız değil diyor ama ortağının ortağı ona da  bir şey demiyor.

Bu 6+HDP li masa mecliste ne yapacak?

CHP HDP ye Bakanlık verdikten sonra sizin meclisteki varlığınızın ne önemi kalacak?

 

Bir kadın olarak meral hanıma tavsiyem makyajını tazelerken aynaya bakıp ben ne yapıyorum diye kendini sorgulamasıdır.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 − = 35