Başkan Kocaman’dan Halkbank’a VERYANSIN!

Gölcük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, günlerdir sosyal medyasından Halk Bank’a sesleniyor. Tabi ki sosyal medya işin görünen kısmı, Halkbank yetkilileriyle sürekli telefonda irtibat halinde bilgi alışverişi yapıyor.
KOCAMAN’IN DERDİ ESNAF
Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit-19 virüsü nedeniyle ülkemiz ve vatandaşımız zor günlerden geçiyor. Tabi Kocaman’ın en büyük derdi esnafı ve Kocaman diyor ki;
Evlerimizde kalarak virüsün yayılmasına engel olduğumuz bu dönemde birçok kesimdeki esnafımız da iş yerini en çok yara alan kesim oldu. Birçok devlet desteği bu noktada esnafımıza nefes aldırdı. Verilen desteklerde ilgili bakanlıklarımıza esnaf camiası olarak bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu desteklerden esnafımızın faydalanması erteleniyor. Benim esnafım kredi başvurusunda bulunuyor ve günlerdir Halkbank’tan haber bekliyor, hiçbir ses yok! Bir bilgi yok! Sayın Halkbank yetkilileri Esnaf bu krediyi nefes almak için kullanacak tekrar hatırlatmak istiyorum. Benim esnafım içinde siftah yapamadığı için evine alışveriş yapamayanı var, bir kredi müracaatının cevabı 15 gün sürmez diyor.
BENİM EKMEĞE MAHKÛM OLAN ESNAFIM VAR
Halk bankasını duyarlı olmaya davet ediyorum, ”bu bir şikayet değil hak arama mücadelesidir”
Son olarak benim esnafıma can suyu olacak, devletimizin vermiş olduğu hak’tan yararlanmak isteyen esnafımın kredisini verin diyorum” Son olarak da Gölcük AK Parti İlçe Başkanım Çetin Seymen’e, bu süreçte, her an bizim ve esnafımız yanında olduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1