BAŞKAN GENÇLERE 40 YILLIK TECRÜBELERİNİ ANLATTI

 

 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gölcük Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen “İşin Ehlinden” programında Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş belediyecilikte 40 yıla dayanan tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

 

 

 

 

 

 

TÜGVA Gölcük Temsilciliği binasında gerçekleştirilen “İşin Ehlinden” programında konuşan Gölcük Belediye Başkan’ı Mehmet Ellibeş, katılımcılara geçmişten günümüze uzanan hizmet dönemlerinden bahsederek, Gölcük Belediyesinde 25 yıllık memurluk hayatı olduğunu ve 3 dönemdir Gölcük Belediye Başkanlığı yaparak, toplam 40 yıllık çalışma sürecinin kısaca bir özetini aktardı. Başkan Ellibeş ayrıca Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalarından ve projelerinden bahsetti.

 

“SİZLER ŞANSLI BİR NESİLSİNİZ”

Türkiye Gençlik Vakfı Gölcük Temsilciliği tarafından düzenlenen “İşin Ehlinden” programının ilk konuğu olmaktan son derece mutlu oldum. Gölcük’ümüzde okuyan öğrenciler çok şanslı çünkü her bir okul adeta bilim yuvası, öğretmenler ilgili, veliler her türlü desteği sağlıyor, Milli eğitimin tüm olanakları sergiliyor ve belediye olarak da bu bütünlüğe hizmet ediyoruz. Sizler şanslı bir nesilsiniz. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz. Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Çünkü sizlerden başta aileniz ve bu millet çok şeyler bekliyor. Türkiye’yi 2023 hedefine ulaştıracak olan siz gençlerimizsiniz” dedi.

TECRÜBELERİNİ VE ANILARINI ANLATTI

İşin Ehlinden adlı gençler ile sohbet programının konuğu olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş katılımcıların sorularına kendi yaşamından örnekler vererek cevaplandırdı ve gençlerle ayrı ayrı sohbet ederek tecrübelerini ve anılarını paylaştı. Başkan Ellibeş gençlerimizle bir araya getiren bu güzel organizasyondan dolayı TÜGVA Gölcük Temsilcisi Samet Genç’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

 

 

 

Print

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 7 =