BAŞKAN “ENGELLERİ AŞANLARLA” İFTARDA BULUŞTU

 

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş toplumun değişik kesimleriyle her yıl Ramazan ayında düzenlediği iftar buluşmalarını, bu sene de gerçekleştiriyor. Ellibeş son olarakta ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarla bir araya geldi. 600 kişinin katıldığı ve Yalı Evlerinde düzenlenen dev iftar buluşması, engellileri mutlu ederken, güzel vakit geçirmelerini de sağladı.

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bu yılda seri iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Ellibeş son olarakta  Gölcük Engellilerle Dayanışma Derneği ve Gölcük İşitme Engelliler Derneği üyelerinin katılımı ile Yalı Evleri’nde iftarda buluştu. Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş,  Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve yönetim kurulu üyeleri ile Dernek üyeleri, ilçede faaliyet gösteren diğer Engelli kuruluşların üyeleri, Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Belediye Birim Müdürleri ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

 

YALI EVLERİ 600 KİŞİYİ AĞIRLADI

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen ve ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlar ve ailelerini anlamlı bir organizasyonda buluşturan iftar, Gölcük Belediyesi Değirmendere Yalı Evlerinde gerçekleştirildi. Geleneksel olarak düzenlenen ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda, birlik ve beraberliğin en güzel örneği yaşandı. Duygusal anlara sahne olan iftara aileleriyle birlikte katılan engelli vatandaşlar, Ramazan’ın huzurunu ve mutluluğunu doyasıya yaşadı.

 

SİZİNLE BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ

 Yemek sonrasında bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek, güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın desteklenmeleri halinde neleri başarabileceklerini görüyor, birçok başarı mucizesine şahit oluyoruz. Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Kimsenin gelecekte engelli olmayacağının garantisi yoktur. Hem engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmek ve hem de dertlerine derman olmak adına Gölcük Belediyesi olarak projeler geliştirmeye ve uygulamaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği de ihtiyaç sahibi engellilerimizin de her zaman yanında olacağız. 11 Ayın sultanı Ramazan Ayında da iftar programımızı siz özel kardeşlerimizin onuruna gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben öncelikle herkesin Ramazan Ayını tebrik ediyorum. Ramazan; rahmet ayı, bereket ayı, mağfiret ayı. Bu güzel ayda sizlerle aynı sofrada, gönül sofrasında beraber olmaktan duyduğum hazzı belirtmek isterim. Rabbim bu mübarek ayı inşallah hepimize hayırlı kılsın. Tuttuğumuz oruçları, yapmış olduğumuz duaları ve yapmış olduğumuz ibadetleri Allah kabul etsin” dedi.

 

SİZİN GİBİ ÖZEL İNSANLARLA BİR ARADA OLMAK ÇOK ANLAMLI

Akabinde Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş bir konuşma yaparak “Ramazan ayında, bu kutsal ayda böylesinde önemli bir sofrada sizlerle birlikte olmaktan, bu özel anı sizlerle birlikte paylaşmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum.  Sizin gibi özel insanlarla bir arada olmak çok anlamlı. Bu güzel organizasyonu yıllardır gerçekleştirerek Geleneksel hale dönüştüren Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i kutluyor, sizlerle bizi buluşturduğu, içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

 

ENGELLİ VATANDAŞLAR: “ÇOK MUTLUYUZ”

 Programda engelli vatandaşlar, kendileri onuruna gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardılar. Etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, Gölcük İlçesinde engelli aşmak adına,  engellilere yönelik önemli çalışmalara ve projeler imza atan ve destek veren Başkan Ellibeş’e teşekkürlerini iletti. İftar sonunda Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,  Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat ile birlikte Engelli vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3