BAŞKAN ELLİBEŞ VEDA ETTİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Ellibeş, Milletvekili Aday Adaylığı için istifasını bugün düzenlediği basın toplantısı veda etti ve istifa dilekçesini verdi
25 Mayıs 2019’dan bu yana AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürüyen Mehmet Ellibeş, Milletvekili Aday Adaylığı için istifasını verdi. Ellibeş, il binasında veda toplantısı düzenledi. Toplantıya Milletvekili Tülay Kaynarca, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanı ve yöneticiler katıldı.
‘VATANDAŞIMIZI DİNLEYEREK SİYASETİMİZİ SÜRDÜRDÜK’
AK Parti İl Binasında açıklama yapan Başkan Ellibeş;
“Bugün gelecekle ilgili aldığımız kararımızı paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızın 25 Mayıs 2019 tarihinde Kocaeli gibi bir teşkilatı omuzlarımıza teslim etti. Teşkilatımızın her kademesindeki mensupları ile Kocaeli’deki görevimizi yapmaya çalıştık. Görev süreciniz pandemi ile çakıştı. Çok şükür Kocaeli teşkilatları pandemi döneminde de görevlerini aksatmadı. Mahallelerde, sosyal alanlarda büyüklerimizle buluştuk. Teşkilatlarımızın tepeden tırnağa tüm kademelerine çok teşekkür ediyorum. Hep destek oldular, hep iyi çalıştılar. Milletvekillerimizin de hakkını teslim etmek istiyorum. Her programa harfiyen uydular ve sahada oldular. Bazen haksızlığa uğradılar. Biz samimiyet ve gayretle çalıştık. Biz kongrelerimizi barış için yaptık. Danışma meclislerimizi gerçekleştirdik. Bu süreçte vatandaşımızla hiç kopmadık. Onların tavsiyesini alarak siyasetimizi sürdürdük.
‘KOCAELİ HER ZAMAN OLDUĞU CUMHURBAŞKANIMIZA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEKTİR’
Kocaeli’de birinci parti olmaya devam ediyor. Türkiye ortalamasının asgari 3 veya 5 puan üzerinde bir oy alarak halkımız cumhurbaşkanımızı seçeceklerdir.
 ‘YÜZDE 80 ORANINDA VAAD ETTİKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİLER’
Büyükşehir Belediye Başkanımızın amiral kaptanlığında 11 belediye başkanımız da süreci yürüttüler. Hep istişare içinde oldular. Büyükşehir ve diğer belediyelerimizin vaad ettiklerinin  yüzde 80 oranında gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz.
AFFIMI TALEP EDİYORUM
Bugün itibariyle büyük onur ve şeref duyduğum il başkanlığı görevimden affımı talep ediyorum. Takdir genel merkezimizindir. Ne görev verilirse bu saatten sonra da o görevde oluruz. İnandığımız yolda sayın cumhurbaşkanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 3 =