Başkan Ellibeş helallik istedi

Başkan Ellibeş Muhtarlara veda etti HAKKINIZI HELAL EDİN

HAKKINIZI HELAL EDİN

Gölcük Belediye başkan Mehmet Ellibeş 31 Mart günü görev süresi dolması münasebetiyle veda ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Ellibeş, Muhtarlar Derneği’nde başkan Bilge Saral ve Muhtarlara veda etti.

Saral, “ Muhtarlarımızın kapısı her zaman sana açıktır”

İlçemizde 15 yıllık belediye Başkanlık görevini başarıyla yürüten ve 31 Mart itibariyle başkanlık görevini devredecek olan Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Muhtar Derneğini ziyaret ederek veda etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette ilk söz alan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, “ Gölcük Belediye başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ile 30 yılı aşkın bir geçmişimiz vardır. Son 15 yıllık başkanlık döneminde kendisi ile birlikte bütün muhtarlarımızla gerçekten bir aile gibi oldu.  Tabi görev süreniz doluyor olabilir ama biz Gölcük’te yine yeniden birlikte olacağız. Muhtarlarımın kapısı her zaman sana açıktır. Muhtarlarım ile birlikte Hamidiye Köyü’nde ki evini ziyaret edeceğiz. Bilindiği gibi seçimlerde muhtarlarımızda seçilecek 7 muhtarım hariç hepsi yeniden aday. Ben bu vesileyle kendilerinde başarılar diliyorum. Muhtarlarımın ve benim hakkımız sana helaldir. Emeklilik hayatında mutluluklar diliyorum” dedi.

Başkan Ellibeş helallik istedi

Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral konuşmasının ardından muhtarlar adına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e hediyelerini takdim etti. Bu güzel düşünceleri için teşekkür eden Başkan Ellibeş, “ Acısıyla tatlısıyla 15 yıl sizlerle beraber çalıştık. 3 dönem kuralından ziyade kendi isteğimle tekrar aday olmayacağımı zaten belirtmiştim. Her birinizle çok güzel ilişkilerimiz oldu. Belediyemizin imkanları dahilinde her birinizin isteklerini yerine getirmeye gayret ettik ve yolun sonuna geldik. Elbette bu bir veda değil. Bizler yine Gölcük’teyiz ve burada yaşamaya devam edeceğiz. Benim hepinize hakkım helaldir. Sizlerinde haklarınızı helal etmenizi istiyorum. ” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 69 = 72