Başkan Ellibeş; DUYARSIZ KALMADI!

Bursa’da çöp dolu bir evde teyzesi tarafından 1 yıldır kilitli tutulan Muhammet tüm Türkiye’nin içini yaktı. Muhammet’e duyarsız kalmayan bir isimde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş oldu. Başkan Ellibeş’in çocuk sevgisi herkes tarafından bilinir. Başkan Ellibeş nerede bir çocuk görse sever, başını okşar çocuklara sevgisini gösterebilen ve bunu içtenlikle yapan bir isimdir Ellibeş.

 Muhammet ile ilgili duyarsız kalmayan,  sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Yaşadığımız dehşetin tarifi yok. Lütfen çevrenizde şüphe duyduğunuz bu tür olaylarla ilgili yetkililerle temas kurun, yardım isteyin” ifadelerini kullandı.

BUNUN ADI VAHŞET

Dün tüm ülke Bursa Sakarya Mahallesi’nde meydana gelen vahşeti konuştu. Ev sahibine hiç kira ödemeyen şahsın, ev sahibinin şikayeti üzerine tahliye kararı verilmesi ile  eve giden icra ekibi, dairenin kapısını çilingir yardımıyla açtırınca ekipler çöp ev ile karşılaştı.  Ekipler kilitli olan bir odada ise baygın halde yatan bir çocukla karşılaştı. Çocuğun odada kilitlendiği ve tuvaletini odaya yaptığının görülmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Hastaneye kaldırılan Cem Muhammet A.’nın 9 yaşında olduğu ve bir yıl boyunca odada kilitli kaldığı da ortaya çıktı. Kamuran Pınar A. İse adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − 53 =