BAŞKAN ÇAVDAR VE YÖNETİMİ SAHAYA İNDİ

MHP’nin Kocaeli’deki ilk kadın ilçe başkanı Derya Çavdar, yönetimini kurdu. 41 kişiden oluşan yönetiminde tam 10 kadın bulunuyor. Başkan Çavdar yönetimini oluşturduktan sonra ise ilk ziyaretini yönetim kurulu ile birlikte basına yaptı.
MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetim kurulu, Gölcük Belediyesi MHP Meclis üyesi Savaş Toprak yerel basını ziyaret etti. Başkan Çavdar ziyarette yaptığı açıklamada, “Bizler için basın olmazsa olmazlarımızdandır. Yapacağımız çalışmalara katkı sağlayacak basın mensuplarımızla Gölcük’te ortak bir çalışma içinde olacağız ” dedi.
“HİÇ KİMSEYİ KÜSTÜRMEDEN, İNCİTMEDEN AŞK İLE ÇALIŞACAĞIZ”
Başkan Çavdar; “Hiç kimseyi incitmeden, küstürmeden ve kibirlenmeden yola devam edeceğiz. 41 kişiden oluşan aşk ile çalışmak isteyen, genç ve dinamik yönetimimle Gölcük’te ayak basmadığımız yer, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. İnanarak söylüyorum ki,  Gölcüğe Üç Hilal Çok Yakışacak.
“BİR DERYA ÇAVDAR VARDI DİYECEKLER”
41 kişiden oluşan yönetimimde 10 kadın yöneticim yer alıyor. Nitekim, sosyo ekonomik ve toplumsal kalkınmanın vazgeçilmez parçası olan kadınların karar alma mekanizmalarında yer alması, siyasetin daha demokratik bir nitelik kazanması için öncelikle kadının siyaset içinde de var olması gerekir.  Kadınlara karşı ayrımcılık ırkçılıktan kötüdür, Cinsiyet ayrımcılığı değildir anlatmak istediğim, kadının siyasette daha çok var olmasıdır.
Mesela benden sonra, Kocaeli’deki ilk kadın ilçe başkanı bir Derya Çavdar vardı diyecekler ve bu da kadınlarımızın siyasette daha çok var olmalarının önünü açacaktır” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ÇAVDAR’DAN, BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Başkan Çavdar; “Ben ocak gibi bir evde doğdum. Bu zamana kadar ilçemde başkanlık yapmış bütün ilçe başkanlarımın hepsinin bilgilerinden faydalanarak büyüdüm. Bugüne kadar görev yapmış başkanlarım ve Bilal Çakır başkanımın bilgi ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağız. Hepsinin büyük emekleri var partimize, buradan kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Allah hepsinden razı olsun diyorum. Bir olduktan sonra üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir güçlük yok. MHP Gölcük İlçe Başkanlığı olarak altını çizmek isterim ki tam gaz sahada olacağız. Cumhur İttifakı kapsamında da beraber,  ittifakımızla uyum içerisinde 2023 için omuz omuza çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Gazetemiz İmtiyaz sahibi Tuğba Zeren, MHP Gölcük İlçe Başkanı  Derya Çavdar, Aynur Kalyoncu, Kürşat Sönmez, Nazmi Aslan, Murat Motor, Şebnem Ruacan, Yavuz Koçak,Kadir Dal, Nurcan Küçükyıldız, Gölcük Belediyesi MHP meclis üyesi Savaş Toprak’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Haber: Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 − 33 =