BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN GÖLCÜK’E MÜJDE!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş Gölcük’ü  ziyaret ettiler. İlçeyi adeta karış karış gezen Başkan Büyükakın, başkan Ellibeş ve  Koordinatör Abiş’e, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Ahmet Karadağ, Mehmet Uzun, Gölcük AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen ve yöneticileri eşlik etti.

İLK ZİYARET HARBİŞ SENDİKASI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük’te ilk olarak Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’ne yeni başkan seçilen Korkut Gökbayrak’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Başkan Büyükakın; “‘Öncelikle Turhan başkanın vefatından duyduğum üzüntüyü belirtmek istiyorum. Tekrar sendikanıza başsağlığı diliyorum. Korkut başkana ve yönetimine de yeni görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.

BAŞKAN BÜYÜKAKINDAN, GÖLCÜK’E MÜJDE

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi başkanı Korkut Gökbayrak ve yönetimi; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde tamamlanan duble yol ile ilgili, “Gölcük halkı büyük bir mutluluk yaşadı.  Gölcük’te şehir içi ulaşımına ve şehir içine içi nefes aldıran, ana yola alternatif olan yeni yolumuz, şehir içi trafiğimizi rahatlattı.  Şehrimizin geleceğini ilgilendiren böylesine önemli bir işin tamamlanmasına Gölcüklüler olarak çok memnun olduk ve bu noktada bizlerde bir Gölcük’lü olarak  size sevgili başkanım, bir teşekkür borcumuz var dediler. Ve  başkan Büyükakın’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; o zaman buradan güzel Gölcük’ümüze, bu yolu ilerleteceğimizi buradan söyleyelim, “Biz hizmet için buradayız, el ele verirsek başaramayacağımız hiçbir şey yok. Hizmet atağımız bundan sonra da tüm hızıyla sürecek” dedi.

SONRASI GÖLCÜK ESNAFI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, ilçedeki ziyaretlerinde Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Ahmet Karadağ, Mehmet Uzun, Gölcük AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen ve yöneticileri eşlik etti.

İşyeri ve mağazaları teker teker ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, esnafla sohbet etti.

Büyükakın, Gölcük esnafıyla bir araya geldi, samimiyetiyle ve içtenliğiyle Gölcük’te sevgiyle karşılanan başkan Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş,  vatandaşların dualarıyla ve en yakın zamanda tekrar buluşmak dilekleriyle Gölcük’ten ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 + = 62

  1. Mecliste Sorulmuyorsa Vatandaş Olarak Ben soruyorum.

    1-) Gölcük-İzmit arasında raylı sistem için proje çalışmalarına başlanması. Güzergahın belirlenmesi.

    2-) İlçe ile diğer ilçeler arası toplu ulaşımın geliştirilmesi, ulaşım süresinin kısaltılması, durak yanaşma imkanlarının iyileştirilmesi ile ilgili çalışma var mı ? 

    3-) Gölcük, Karamürsel, Gebze arasına yapılması planlanan otobüs seferlerinin başlama tarihi nedir? 

    4-) Yıkılan küçük sanayi bölgesinde molozların ne zaman kaldırılacak? Yıkılamayan binaların niye yıkılmadığının açıklanması.

    5-) D-130 yoluna alternatif olarak ilçe içine  yapıldığı söylenen yolun getireceği trafik karmaşası için hangi çözümler alındı? Bu yolun en az bir şeridinin bisiklet yolu olarak düzenlenmesi. Burada araç trafiğini artırmak halkın daha fazla eksoz gazı solumasına, daha fazla gürültüye maruz kalmasına sebep olmayacak mı? Kaldırımlar ağaçlandırılmayacak mı? (daha önce kaldırımlarda ağaç vardı)

    6-) Gölcük içinde yıkılıp (Eski Adı Gazi Okulu) , varisleri tarafından mahkeme süreci başlatılan okulun tekrar yapılmasına ne zaman başlanacak?  (AVM yapılacağı söylenerek yıkılan okul öğrencileri artık servis ile okuluna gitmek zorunda.)

    7-) İhsaniye otoparkı ne zaman kullanıma açılacak? Bu kadar yatırım ve çekilen eziyet boşa mı gitti?

    😎 Temizlik firmasında alınan ve Şahsınızın makam aracı olarak kullandığı araç firmaya iade edilecek mi? Firma bu bağışı ne karşılığında yapmıştır?

    9-) Necati Çelik hastanesi yakınında büyükşehir belediyesi tarafından “ücretsiz otopark” tabelası asılmış alan toprak dolgu yapıldığı için araçlar artık burayı kullanmıyor. Bu konuda bir çözümünüz olacak mı?

    10-) Otogar tesislerinin taşınması için mevcut mezbahanın yıkılarak yerine yapılacağını açıkladınız. Mezbahanın kullanılmadığını söylediniz. Kullanılmayacak tesisin yapımına kim karar verdi? Halen burada kaç görevli var.Mezbaha binası yapılırken ne kadar masraf yapıldı? Bu alan yeterli mi? Yapım için ne kadar masraf yapılacak?

    11-) Belediye binası önünde sökülüp yenisi yapılan üst geçitin sadece palakları değiştirilip, o bütçe ile Gölcük içinde farklı bir yere üst geçit yapılabilirdi. Sökülen üst geçit taşıyıcı sisteminde hiçbir bozulma yoktu.