BAŞKAN AYNACI; “BÜYÜK PROJELER RAFTA BEKLİYOR”

Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, “BÜYÜK PROJELER RAFTA BEKLİYOR” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, parti binasında yapmış olduğu açıklamada ülke gündemine değindi. Başkan Aynacı açıklamasında, “Libya ile ilgili olarak yapılan müzakereler hakkında ne kadar haklı olduğumuzu bugün bir kez daha tescil ettik. Libya’ya asker yollama konusunda önceliğin iki taraf arasında müzakereci bir duruş sergilenmesiydi. Savaştan önce barışı sağlamak bize düşerdi. Ortadoğu’da emperyalist güçlerin savaşmaları sonucunda, geçmişte olduğu gibi bedelini en ağır ödeyen, bu ülkenin masum vatandaşları olmuştur. Libya’daki olası bir iç savaşın önüne geçip masum insanları korumak adına müzakere yapılmasını teklif etmiştik. O gün bizi anlamayan veya anlamak istemeyenler, bugün gelinen noktada ne kadar haklı olduğumuzu umarım görmüşlerdir. Müzakereler sevindiricidir. Yapılacak olan Berlin Konferansı’nda da kalıcı ateşkes ilan edilmesini temenni ediyoruz” dedi.

‘GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ’

Sözlerine devam eden Başkan Aynacı, “Geçen hafta İYİ Parti olarak yoğun bir dönem yaşadık. Çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ile hastane yatırımı hakkında konuştuk, Emniyet Müdürü Adem Gider ile de ilçemizdeki güvenlik hakkında bir sohbet ettik. Basınımızın gününü kutlamak amacıyla bir program gerçekleştirdik. Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret ettik. Cumhuriyet Halk Partisi’ne bir ziyarette bulunduk. Kongre öncesinde ziyaretlerimizi yaptık. Biz Gölcük için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Bayrağı sura dikene kadar bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Bu hafta sonunda yapılacak olan delege seçimlerinden sonra kongremiz olacağı için ziyaretleri bitirip kendi çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz. Kongremizi yapar yapmaz soluklanmadan, iyi ve doğru bildiğimiz ne varsa hayata geçirmek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

‘BÜYÜK ÇALIŞMALAR RAFTA BEKLİYOR’

Başkan Aynacı, “Proje yağacak denen Gölcük’te, sadece eleştiri yapan taraf olmak istemiyoruz. Yapılan çalışmaları desteklediğimizi de söylemiştik. Ama hala asıl hedefin oluşmadığını, büyük projelerin rafta beklediğini, bunların da bir an önce hayata geçirilmesini bekliyoruz. Belediye başkanının projeler için çalıştığını duymaktayız. Bunlar, bir çırpıda olacak çalışmalar değil. Bir söz söylemek için çok erken. Biz de bir an evvel bu çalışmaların yapılmasını isteriz. Temizlik ekipleri hızlandı. İlçedeki ufak tefek eksikler giderildi. Asıl etkiyi gösterecek çalışmaların yapılmasını da sabırsızlıkla bekleriz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2