BAŞKAN AYAZ: “TEK DERDİMİZ VAR ODA GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ BAŞİSKELE”

 

 

 

 

 

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz aylık muhtarlar toplantısında mahalle muhtarları ile buluştu. Başkan Ayaz “Başiskele’de gönlümüz bir, yüreğimiz bir, hedeflerimiz bir. Tek derdimiz var oda güçlü Türkiye, Güçlü Başiskele’dir” dedi.

 

 

 

 

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz aylık muhtarlar toplantısında mahalle muhtarları ile buluştu. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde devam etmekte olan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.Başkan Ayaz burada yaptığı konuşmada “Başiskele’nin sürekli gelişen ve büyüyen bir ilçe olduğunu, kamu ve kurumlar ile uyum içinde çalışıldığını bu uyum içerisinde muhtarlarla yapılan istişarelerin önemli bir yeri olduğunu belirterek 24 Haziran’da “Güçlü Türkiye, Güçlü Başiskele” için birlik ve beraberlik mesajı verildi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ BAŞİSKELE”

Her ay 37 mahalle muhtarıyla istişarelerde bulunmak için bir araya gelen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Nisan ayı muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş ve mahalle muhtarların katıldığı toplantıda, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de bulundu.24 Haziran’a yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin hayırlı olmasını da dileyen Başkan Ayaz “Başiskele’de gönlümüz bir, yüreğimiz bir, hedeflerimiz bir. Tek derdimiz var oda güçlü Türkiye, Güçlü Başiskele’dir” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − 13 =