BAŞKAN AYAZ DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN İSTİŞARELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Başiskele’yi daha yaşanabilir kılmak, gelecek nesillere daha güzel bir gelecek bırakmak çalışmalarını sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, genç yaşlı, kadın erkek, her kesim ile istişarelerini sürdürüyor.  

Başkan Hüseyin Ayaz yerel yönetimde katılımcılığı sağlamak, Başiskele’nin gelişiminde ve değişiminde ortak çözümde buluşmak anlayışıyla ve sosyal belediyecilik bilinciyle komşularıyla buluşmaya devam ediyor. Başkan Ayaz, geçen ay Başiskele Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilke imza atarak tesislerinin açılışını yaptığı, Kullar Spor Kulübü Gençlik Eğitim Spor ve Kamp Merkezi’ni ziyaret etti.  Kullar Spor Başkanı Fahri Altıntaş ve yönetimi tarafından karşılanan Başkan Hüseyin Ayaz, tesisin konferans salonunda sporcularla sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirdi Başkan Ayaz, yöneticilerin ve sporcuların isteklerini dinlerken, ilçeye yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

BAYANLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

Komşularıyla her zaman her yerde bir araya gelen, onlarla sohbet eden, istek ve taleplerini çözüme kavuşturan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ayrıca bayan komşularıyla da istişare toplantılarını sürdürüyor. Başkan Ayaz, son olarak Kullar Yakacık Mahallesi’nde bayan komşularına misafir oldu. “Yaşamasını Bilenlere Aşk ile Başiskele” sloganıyla hizmetlerini sürdüren ve Başiskele’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için yoğun mesai harcayan Başkan Hüseyin Ayaz, komşularıyla buluşmayı sürdürecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

11 − = 3