BAŞİSKELE’DE BAŞKAN YARDIMCISI BELLİ OLDU

Başiskele’de ilk başkan yardımcısı belirlendi

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde Başiskele Belediye Başkanı seçilen Yasin Özlü’nün başkanlığındaki ilk meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi. Tüm meclis üyeleri toplantıya eksiksiz katıldı.

Başiskele Belediyesinin yeni dönemindeki ilk meclis toplantısında başkanvekilleri, encümen üyeleri ve komisyon üyeleri belirlendi. Başiskele’de başkan vekilleri Numan Tonka ile Sadullah Keleş olurken, Encümen üyeleri Nurettin Hoylan ile Şahir Özkaraaslan oldu. İmar Komisyonu Başkanı Sadullah Keleş, Plan ve Bütçe Komisyonunun başkanı ise Numan Tonka olarak belirlendi.

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise Başiskele Belediyesi siyasi başkan yardımcısı belirlenmesi konusu oldu. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklif yazısı ile Hüseyin Ayaz döneminde de başkan yardımcılığını sürdüren meclis üyesi Sema Arat, yeniden başkan yardımcılığı görevine seçildi. BİR İSİM DAHA BELİRLENEBİLİR Başiskele Belediyesinde siyasi başkan yardımcılığı kontenjanının iki olduğu ifade edildi. Ancak Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün ikinci siyasi başkan yardımcılığı hakkını kullanıp kullanmayacağı ise bilinmiyor

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =