Başiskele Çocuk Üniversitesi Ek Binada Çalışmalar Hızlandı

Kocaeli’nin ilk ve tek çocuk üniversitesi Başiskele Çocuk Üniversitesi’ne ilgi günden güne artarken, velilerin yoğun taleplerini karşılamak için Başiskele Belediyesi, Çocuk Üniversitesi’nin kapasitesini bir ek bina yaparak artırıyor.

Başiskele Belediyesi tarafından yaptırılan Çocuk Üniversitesi’nin 300 metre uzağında Kılıçarslan Mahallesi’nde yapılan ek binada çalışmalar tüm hızıyla sürerken, binanın kaba inşaatının bu ay sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

Eğitimde Yıldız Başiskele’de eğitimin kalitesinin artırılması için büyük çaba gösteren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Çocuk Üniversitesi’nin öğrenci kapasitesini arttırmak için çağın gereksinimlerine uygun modern bir ek binanın yapımı konusunda geçtiğimiz aylarda talimat vermişti.

Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin Şehitekrem Mahallesi’nde hizmet veren ana bina ve Spor Akademisi’ne ilave olarak yapılan bina 300 metre uzaklıkta bulunan Kılıçarslan Mahallesi Zeynep Ultav Sokak’ta inşa ediliyor. Toplamda 3 bin 500 metrekare alan üzerinde 850 metrekare inşaat oturum alanında çelik konstrüksiyon olarak yapılan binanın kaba inşaatı bu ay sonuna kadar bitecek. Ek binanın tamamlanmasıyla Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin 3 kademe olan eğitim-öğretim süreci 4 kademeye çıkacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 1