-“Başarısızlığı bir kez daha tescillendi”

-“Kendi üyelerinin bile %75’i desteğini çekmiş”

-“Ön seçime sokulan ve üyelerin sadece 1/4’ünün oyunu alan kendi partisince de başarısızdır”

 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, beş yıl sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in kendi üyelerinin bile yüzünü güldürmediğini belirterek “ Kendi üyelerinin bile yaklaşık %75’i mevcut başkanı başarılı bulmayarak desteğini çekmiş ve bir yerde, ‘Bu başkan yetersiz, değişmelidir’ demiştir.” ifadelerini kullandı

“BU TABLO BAŞARISIZLIĞININ TAM BİR TESCİLİDİR”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Gülümse İzmit” diyerek göreve gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in beş yıl sonunda CHP’li üyeleri bile güldüremediğini belirterek, “Başarısızlığı her yerde tescil ediliyor. En son ön seçimlerinde üyelerinin neredeyse yarısı sandığa gelmedi, gelenlerin de yarısı kendisine oy vermedi. Seçilmiş tek belediye başkanı olarak ön seçime sokulması ve ortaya çıkan bu tablo başarısızlığının tam bir tescilidir” dedi.

“KENDİ ÜYELERİ DE ‘MEVCUT BAŞKAN BAŞARISIZ’ DEDİ”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, CHP’nin pazar günü İzmit’te yaptığı ön seçimde oy hakkı bulunan 7 bin 348 üyeden 3 bin 726’sının sandığa geldiğini ve mevcut başkanın sadece 2 bin 53 oy alabildiğini hatırlatarak şunları söyledi: “CHP’nin tek belediye başkanı ve kendini bir zamanlar Büyükşehir Adayı olarak ilan etmiş biri hakkında ön seçim ihtiyacı duyulması aslında başlı başına başarısızlık göstergesiydi. Ön seçimde çıkan tablo ise bu başarısızlığı bir kez daha tescil etmiş oldu. Düşünün ki, oy hakkı bulunan üyelerin neredeyse yarısı sandığa gitmemiş. Tüm belediye imkanlarını seferber etmesine rağmen gelenlerin birçoğu kendisine oy vermemiş. Dolayısıyla kendi üyelerinin bile yaklaşık %75’i mevcut başkanı başarılı bulmayarak desteğini çekmiş ve bir yerde, ‘Bu başkan yetersiz, değişmelidir’ demiştir.”

“İZMİT’İ GERÇEK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”

“Sayın Başkanın İzmit’i gülümsetmek bir yana, kendi üyelerinin bile yüzünü güldüremediği bu sonuçlarla ortaya çıkmış oldu. Beş yılın sonunda İzmit halkına yaptığı hizmetlerle değil, kavga, polemik ve çıkardığı kaoslarla; belediyeyi borç batağına sürüklemesiyle ve vadettiği her şeyin tersini yapmasıyla anılacaktır. Bu tablo, 31 Mart’ın habercisidir. İzmit’i 31 Mart’ta bu anlayıştan milletimizin desteğiyle kurtaracak, güzel şehrimizi yeniden gerçek belediyecilikle, Ak belediyecilikle buluşturacağız.”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 34