Barış, “Bu memleketin her çakıl taşında gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği vardır”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921 yılında verilen Gazilik unvanının verildiği gün olması münasebetiyle kutlanan Gaziler Günü’nün 98. Yıl dönümü nedeniyle Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve yönetimi Muharip Gaziler Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’ı ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Barış, “Bu memleketin her çakıl taşında gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği vardır”

Gaziler Günü’nün 98. Yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü alan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “ Bu hafta gazilerimiz için oldukça önemli bir gün. Mustafa Kemal Atatürk en büyük gazimizdir. Arkadaşlarımızda Gölcük Şubesi olarak onun izinde görevlerini yerine getiriyorlar. Bu memleketin her çakıl taşında gazilerimizin ve şehitlerimizin emeği vardır. Bu vesileyle Kızılay Gölcük Şubesi olarak Gazilerimizi ziyaret etmek istedik. Gaziler gününüz kutlu olsun dedi.

Arslan, “Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için çok teşekkür ederim”

Gerçekleştirdikleri ziyaretten ötürü teşekkür eden Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şube Başkanı Mehmet Arslan, “ Derneğimizi ilk ziyaretlerden birini yapan Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimine çok teşekkür ederim. Nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 53 =