Barış 9 Ağustos’ta Irak’a gidiyor

Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış bayramda kurban vekaletlerini yerine getirmek için 9 Ağustos’ta Kuzey Irak’a gidecek.

Gölcük eski AK Parti İl yönetici olan Orhan Barış Kurban Bayramı’nda Kuzey Irak’da olacak. Yaklaşık 3 ay önce Türk Kızılayı Gölcük Şube Başkanlığı görevine seçilen Barış’ın Kuzey Irak’a gitmesinin sebebi de şimdi görevi ve sorumluluğu dahilinde olacak.

Barış “Hedefimize ulaşıyoruz, yeni olmamıza rağmen vatandaşlarımız duyarlı kızılayın güvenirliliğini biliyorlar, genel merkez tarafından verilen görevde her şube Başkanı bir ülkeye gidecek bende Kuzey Irak düştü, İlçemizde aldığımız kurban vekaletlerini yerine getirmek için 9 Ağustos günü gideceğiz, tüm Kurban vekaletlerini veren vatandaşlarımıza şimdiden kurbanlarının Allah kabul etsin diyorum” dedi.

Kızılay Başkanı Orhan Barış sözlerine şunları ilave ederek “Kurban Bayramında kurban vekaleti vereceklerin Kızılay Gölcük Şubesine müracaat etmelerini istiyoruz” dedi. Barış 9 Ağustos da bulunacağı Kuzey Irak’dan Kurban Bayramı sonrasında dönecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 88 = 94