BAHÇELİ’DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ; BİZİM GÖZÜMÜZDE HDP NEYSE CHP’DE ODUR VE AYNISIDIR!

MHP’nin de, HDP ziyaretinden rahatsız olduğu ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin bugünkü TBMM Grup toplantısında neler söyleneceği merakla bekleniyordu. Bahçeli; AK Parti heyetinin Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal bir adımdır. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır” ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “2 gün sonra vefatının 84. yıldönümünü anacağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletine sevdalı bir devlet adamıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri MHP ve Cumhur İttifakı’ndadır. Bu milli emanetlere asla leke sürdürülmeyecektir”
Bahçeli, AK Parti’nin HDP ile görüşmesine ilişkin “Bizim görüşümüz bellidir, karar ve irademizde değişiklik yoktur. Bu değişikliği ya TBMM’de ele alıp sonuca gidelim ya da halk oylamasına gidelim. Bu iki seçeneğe de hazırız. Bu arada AK Parti heyetinin Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal bir adımdır. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır” ifadelerini kullandı.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 6 =