AYNACI:”EVLATLARIMIZA BİR VATAN BORCUMUZ VAR, BU SON ŞANSIMIZ”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail AYNACI, basın açıklamasında gündeme dair açıklamalar yaptı.

“Öncelikle dün akşam saatlerinde Mersin’in Mezitli ilçesindeki Tece Polis evine düzenlenen bombalı terör örgütü saldırısını lanetle kınıyorum. Emniyet teşkilatımıza ve Mersin’li vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Saldırıda şehit olan polisimiz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Yapanları, yaptıranları kınıyorum.

Her türlü teröre ve destekçilerine lanet olsun… Milletimizin ve şehidimizin başı sağ olsun.Milletimiz asla teröre teslim olmayacak.”

“ANLAMLI AÇILIŞ*

“Geçtiğimiz günlerde Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER, İzmit Belediyesi’nin ağabeyi merhum Nihat Gürer adına yaptırdığı  ‘Nihat Gürer Spor Tesisleri’nin açılışına katılmak üzere İzmit’e geldi. Bizler de, spor tesisleri ve Çınar Akademi’ nin açılışında kendisine eşlik ettik.

Genel Başkanımız ağabeyinin adının verildiği spor tesislerinin açılışı sırasında oldukça duygulandı. Biz de, başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan olmak üzere, bu anlamlı açılış için İzmit Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

“DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK, SORUNLAR KATLANARAK BÜYÜYOR”

“Söylemekten dilimiz aşındı ama kendileri utanmıyorlar. Şehrin yetkilileri kulaklarının üzerine yatmaya devam ediyor. Her geçen gün İlçemizi ilgilendiren, hayat kalitemizi düşüren sorunlarla ilgili bir ilerleme yok ne yazık ki… Her şey kâğıt üzerinde projelerden ibaret.

Mesela çalışanlarımız, öğrencilerimiz yollarda perişan olmaya devam ediyor. Özellikle sabah saatlerinde Değirmendere-Gölcük arası yarım saate, İzmit-Gölcük arası ulaşım bir saate ulaştı. Ama makam arabalarıyla emniyet şeridini kullanmadan İzmit’e gitsinler, Gölcük merkezde araba park edecek yer bulsunlar bakalım… Bu, işkencedir. Sorsanız projelerimiz hazır…Bu kadar acil sorunlarımız varken, çeşme kitabelerinin gün yüzüne çıkarılmasıyla övünüyorlar.

Elbette bunların da İlçemizin tarihine, sosyokültürel geçmişine katkısı olduğu aşikardır. Ancak, şu anda çok daha acil sorunlarla boğuşuyoruz. Bunlar önceliğimiz değil. Çünkü şehir her geçen gün büyüyor.Nüfus artıyor, trafik yoğunlaşıyor. Bu şehri planlayacak vizyon sahibi, ileri görüşlü insanlara ihtiyacımız var. Maalesef bu 20 yıllık zihniyet, geçmişte olduğu gibi bugün de bunu göremiyor. Kısacası, bal bal demekle ağız tatlanmıyor. ”

“BU SEÇİM ÜLKENİN KADERİDİR”

“Kişisel çıkarlarını vatan menfaatleri üzerinde gören Akp’nin yarattığı ucube seçmen profili ve vatandaşlık verilen sayısız sığınmacının oylarıyla seçimi kazanırlarsa, artık Atatürk Türkiye’sinden bahsedemeyiz. Genel Başkanımızın da açıkça ifade ettiği gibi, bu kaderi bir seçimdir. Bu seçimi kaybedemeyiz. Bu seçimi kazanmak zorundayız. Bu seçimi kaybetmek, vatanımızı kaybetmektir.

Seçim yaklaştıkça torba yasalar, paketler ve aflar havada uçuşmaya başladı. Bol bol gösteriş, tekrar tekrar açılışlar, çözeceğiz müjdesiyle sunulan içi boş paketler, bir iki oy uğruna yitip giden evlatlar…

Ülkeyi bilerek ve isteyerek uçuruma sürükleyenlerin, hain planlarını bozacağız.Az kaldı, milletimizin ve vatanımızın hayrı için başaracağız “şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − = 41