AYNACI, ‘HALK DEĞİŞİM İSTİYOR’

İYİ Parti-CHP anlaşması tamam

AYNACI, ‘HALK DEĞİŞİM İSTİYOR’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Genel Merkez ve İl Başkanlığının Kocaeli’deki ilçelerdeki ittifak durumunun karara bağlanıldığını belirterek, İYİ Parti’nin Gölcük’te CHP ile ittifak yapacaklarını ifade etti.

Pazartesi itibariyle çalışmalarımıza başlıyoruz

Millet İttifakında beklenen son gerçekleştirdi. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Genel Merkez ve Kocaeli İl Başkanlığının ittifak konusunun karara bağladığını ve Pazartesi günü itibariyle saha çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Başkan Aynacı, ayrıca halkın artık Gölcük için değişim istediğini ifade etti.

Körfez İYİ Parti’ye, Çayırova’da iki parti ayrı adaylara bırakıldı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ‘İlimizde de yürütülmekte olan ittifak görüşmeleri neticelenmiş bulunmaktadır. Bu doğrultuda ilçeler şu şekilde gibi şekillenmiştir;

Gölcük CHP

İzmit CHP

Gebze CHP

Derince CHP

Körfez İYİ Parti

Kandıra İYİ Parti

Başiskele İYİ Parti

Darıca CHP

Dilovası CHP

Karamürsel CHP

Kartepe CHP

Çayırova İYİ Parti-CHP Ayrı ayrı girecektir.

Süreçte emeği geçen, İYİ PARTİ ve CHP ittifak komisyonu üyelerimize, Tüm Belediye Balkan adayı ve aday adayı arkadaşlarımıza her iki parti Milletvekillerimize, Genel başkan yardımcılarımıza teşekkür eder,  Millet ittifakı ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 5 =