AYNACI: “DİĞER PARTİLERİN YAŞATTIĞI HAYAL KIRIKLIĞI İYİ PARTİ İLE UMUDA DÖNÜŞTÜ”

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, milletvekili listesini değerlendirdiği bir basın açıklaması yaptı. Aynacı açıklamasında, “Türkiye’nin umudu ve ihtiyacı olan İYİ Partimizde de Kocaeli Milletvekili Adaylarımız belli oldu. Kocaeli’de bulunan diğer siyasi partilerin aday listelerinde yaşanan hayal kırıklığı İYİ Parti listesi ile tekrar umuda dönüşmüştür. İYİ Parti Kocaeli’de beklenenin üzerinde oy alacaktır” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, milletvekili listesini değerlendirdiği bir basın açıklaması yaptı. Aynacı açıklamasında, “24 Haziran Türkiye’nin kader seçiminden önce bir aşama daha geride bırakıldı ve siyasi partiler milletvekili aday listelerini açıkladılar. Buna paralel olarak Türkiye’nin umudu ve ihtiyaçı olan İYİ Partimizde de Kocaeli Milletvekili Adaylarımız belli oldu. Kocaeli’de bulunan diğer siyasi partilerin aday listelerinde yaşanan hayal kırıklığı İYİ Parti listesi ile tekrar umuda dönüşmüştür. İYİ Parti Kocaeli’de beklenenin üzerinde oy alacaktır ve 25 Haziran sabah bütün Türkiye yüzünü güneşe dönecektir” dedi.

ALİ TÜRKŞEN VE DİCLE AKIN GÖLCÜKLÜ

İl Başkanımızın altı milletvekili hedefi gerçekleşecek ve yıllar sonra Gölcük ilçemiz Meclis’te iki Milletvekili ile temsil edilecektir diyen Aynacı ayrıca şunları söyledi: “Gölcük yıllardır makus kaderine terk edilmiş gariban ilçe olarak hep Kocaeli’ye hizmet etmiş bir ilçedir. On altı yıllık AK Parti iktidarı boyunca Gölcük’ten bir Milletvekili’nin olmaması da ilçemiz adına iktidarın bir ayıbıdır. Kardak Fatihi Sayın Ali Türkşen ikinci sıra ve eğitmen arkadaşımız Dicle Akın beşinci sıra adayı olarak Gölcüğümüzü Türkiye büyük millet meclisinde temsil etmek ve terk edilmiş unutulmuş ilçemizin Donanma Kenti Gölcüğümüzün tekrar Kocaeli’nin güçlü bir ilçesi haline gelmesi için çalışacaklardır. Gölcüklülerin bir telefon kadar uzağında Meclis’te iki vekilleri olacak ve Gölcük için çalışacaklar” ifadelerini kullandı.

GÖLCÜKLÜ HEMŞERİLERİMİZDEN RİCAMIZ…

Aynalı son olarakta, “Gölcüklü hemşerilerimizden ricamız ilk beşte bulunan Gölcüklü Milletvekili adaylarımızı hep birlikte çalışalım ve meclise gönderelim. Hep birlikte sandığa gideceğiz oyumuzu kullanarak ve sandıklara sahip çıkarak ülkemizi beklenen İYİ Parti iktidarı ile kucaklaştıracağız. Çabamız, tercihi ne olursa olsun bize oy versin veya vermesin, tüm vatandaşlarımızın oylarının güvenliği içindir. Dolayısıyla bütün vatandaşlarımızı, huzur içinde hiçbir şüpheye  düşmeden tam bir güvenle oy kullanmaları için sandıklara davet ediyoruz. Emin olabilirsiniz ki; 24 Haziran günü bizler tüm sandıkların güvenliğini sağlamış olacağız. Oyunuza sahip çıkın. Oylar sizin, sandıklar bizim namusumuzdur. Gölcüklü Milletvekili Adaylarımıza sahip çıkalım. Onların Meclis’te olması Gölcüğümüze güç katacaktır. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte inandık ve başaracağız. Herşey İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Print
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 3