ATİLLA KARAKAYA MECLİS ÜYESİ OLDU

Gölcük Belediyesi Meclis üyeliğinden İstifa eden Güney Yılmaz’ın yerine Millet İttifakı meclis üyesi olarak Atla Karakaya görev alacak.

Gölcük Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa eden Güney Yılmaz’ın yerine Millet ittifakı meclis üyesi olarak Atila Karakaya görev alacak. Değirmendere Topçular mahallesinde ikamet eden Karakaya evli ve bir çocuk babasıdır.

ATİLLA KARAKAYA KİMDİR?

1968 Kırşehir doğumlu Atila Karakaya Asker çocuğu olarak Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşadıktan sonra babasının emekli olmasıyla Gölcük’e yerleşti. İnşaat Mühendisi olan Karakaya, 1993 yılından bu yana Çizgi Mim.Müh.Ltd. Şti. ortağı olarak Gölcük de iş hayatına atıldı.

SİYASİ GEÇMİŞİ DOĞRU YOL PARTİSİ

2000 yılında Değirmendere DYP teşkilatında siyasete adım atan Karakaya parti kademelerinde çeşitli görev aldıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı meclis üyesi adayı olarak seçimlere katıldı. Önceki dönem CHP Gençlik Kolları Başkanı meclis üyesi Güney Yılmaz’ın meclis üyeliğinden istifa etmesinin ardından önümüzdeki günlerde meclis üyesi olarak göreve başlayacak.

GÖLCÜK VE GÖLCÜK HALKI İÇİN HİZMET EDECEĞİM

Gazetemize konuşan Karakaya “Millet İttifakı meclis üyesi olarak amacım Gölcük ve Gölcük halkı için en iyi şekilde hizmet etmektir. Bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübelerimi Gölcük ve Gölcük halkı için paylaşmak için bu onurlu ve gururlu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağım “dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1