Asayiş uygulamasında 28 şahıs yakalandı

Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde eş zamanlı, ilimizde 309 ekip, 1308 personelin katılımı ile gerçekleştirilen ‘Türkiye Güven ve Huzur-4’ uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs yakalandı.

HER YER DİDİK DİDİK

Tüm okul önlerinde ve çevrelerindeki işyerleri, terör örgütüne müzahir şahısların yoğun olarak bulunabileceği yerler, kahvehaneler, metruk binalar ve park bahçelerde, alışveriş merkezleri, toplu taşıma yapılan gar, iskele otogar, ile havaalanları ile umuma açık yerlerde yapılan uygulamalarda 7 bin 658 şahıs sorgulanırken, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticareti yapmak, özel hayatın gizliliğinin ihlali, hırsızlık, 6136 yaralama, Orman Kanunu’na muhalefet v.b. suçlardan toplam 28 aranan şahıs yakalanarak gerekli işlem yapıldı.

OKUL SERVİS ARACINA CEZA

Gebze’de 1 şahıs üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca ile 6 adet fişek ele geçirilirken şahıs hakkında adli işlem yapıldı. 13 tekne, 82 okul çevresi, 79 park, 35 metruk bina, 428 umuma açık iş yeri kontrol edildi. Gölcük’te 2 iş yerine okul saatinde öğrenci bulundurmaktan tutanak tanzim edildi. Okul servis araçlarına yönelik trafik birimlerince yapılan uygulamada; 465 araç kontrol edildi. 41 araç sürücüsüne 21 bin 230 TL para cezası kesilirken, 7 araç trafikten men edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =