Arvas, Sınavlar hakkında bilgi verdi

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas Açık Lise Sınavlarının 6-7 Nisan tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Sınava 950 kişi katılacak

6 ile 7 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak Açık Lise ve Açık Ortaokul sınavlarına 950 kişi katılacak. Sınav 3 oturumda yapılacak. Eğitimlerini okulda tamamlamayarak ve açıkta okuyan Lise ile Ortaokul öğrencileri açıktan okuyarak eğitimini tamamlamaya devam ediyor. Açıkta aldıkları eğitim neticesinde öğrenciler sınavlarını 6-7 Nisan’da yapılacak.

Arvas, Sınavlar hakkında bilgi verdi

Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafız Arvas, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Açıkta okuyan öğrencilerimiz sınav öncesi kayıtları yenileyerek ve yeni kayıt yaptıktan sonra kurumumuz tarafından ders kitapları veriliyor. Öğrencilerimiz bu ders kitapları alarak evde sınav zamanına kadar eğitimine devam ediyorlar. Bu dönemde de öğrencilerimizin yeni kayıt ve kayıt yenileme ardından eğitimine devam etti. Açık lisede okuya 822 öğrencimiz ve açık ortaokulda okuyan 135 öğrencimizle birlikte toplam 950 öğrencimiz açık lise ve ortaokul sınavlarına hazırlandılar. Sınav 6 ve 7 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri 3 oturum şeklinde yapılacak.  Cumartesi günü 2 oturum ve pazar günü ise 1 oturum olmak üzere toplam 3 oturum da yapılacak. Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar dilerim” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

15 + = 22