ARTIK SEÇİLMİŞ İLÇE BAŞKANI

Demokratik Sol Parti Gölcük’te kongre heyecanı yaşandı. Merkez Kapalı Çarşı’da bulunan ilçe  binasında yapılan kongrede tek başkan adayı Çağlayan Garipoğluydu. Garipoglu kongre sonrasında üyelerin tamamının oyu ile artık seçilmiş başkan oldu.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Demokratik Sol Parti Gölcük İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongreye DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluç, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, İlçe Yöneticileri, partililer ile davetliler katılım sağladı. Kongre 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Kongre de Divan Başkanlığını Hüseyin Cavit Akıncı, Üyeliklerini Selçuk Refik ve Savaş Kılıç yaptı.

HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLEDİ

Daha sonra konuşma yapan Başkan Garipoğlu, şunları söyledi: “Bugün burada ilk kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kongremize katılım sağlayan başta İl Başkanımız Sayın Halim Dedeoğlu’na, İl Yöneticilerimize ve siz değerli partili dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kurucu Genel Başkanımız Rahmetli Bülent Ecevit’i saygıyla anıyoruz. Bizler vatan, millet, ülke sevdalıları olarak ilçemiz adına, ülkemiz adına insanlarımızı üretmeye, paylaşmayı ve kucaklamayı hedefleyerek yola çıkmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Görev almış ve kadrolarımızda görev alacak vatan sevdası içinde olan herkesi gönülden kucaklayacağımızı bilmenizi istiyorum. Partimizin Gölcük’e ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu ise yaptığı konuşmada, Gölcük’te DSP’nin yeniden hayat bulmasına duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Garipoğlu ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Yapılan seçimin ardından mevcut başkan Çağlayan Garipoğlu artık DSP’nin seçilmiş Gölcük İlçe Başkanı oldu.

Garipoğlu’nun yönetiminde ise şu isimler yer aldı: Ahmet Battal, Arslan Geçin, İrfan Kara, Dursun Ali Akbay, Arslan Demirsan, Mahmut Altay

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 1