ARAZİ KAVGASINDA KARDEŞİNİ VURDU

Kocaeli Başiskele İlçesi Servetiye Karşı Mahallesinde meydana gelen olayda, aralarında arazi paylaşımı nedeniyşle husumet bulunan kardeşlerin tartışması, cinayet ile noktalandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Başiskele İlçesinde ikamet eden ve Servetiye Karşı Mahallesinde kendilerine ait arazi ile yazlıkları bulunan Civelek kardeşlerin, sabah saatlerinde aralarında çıkan tartışma kanlı bitti.  Olayda Mustafa Civelek(67) evine konuşmaya gelen kardeşi Mehmet Civelek(51)’i kasın bölgesinden 2 el ateş ederek ağır yaralanmasına neden oldu. Hastaneye sevk edilen Mehmet Civelek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KARDEŞİNİ VURDU

İddialara olay şu şekilde gelişti.  Civelek kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunuyordu.  Sabah saatlerinde Mehmet Civelek konuşmak için kardeşinin Servetiye Karşı Mahallesindeki evine traktör ile geldi. İkili konuştukları esnada, bir anda aralarında yeniden tartışma çıktı.  Tartışmada Mustafa Civelek evden aldığı silah ile kardeşi Mehmet Civelek’e 2 el ateş etti.  Mehmet Civelek kanlar içerisinde yere yığılırken,  Mustafa Civelek olay yerinden kendisine ait olan 41 HC 377 plakalı cip ile kaçtı. Çevrede bulunanlar hemen 112 acil sağlık ekibini aradı. Olay yerine gelen ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Mehmet Civelek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − 71 =