Araçta ölü olarak bulundu

Kocaeli İzmit İlçesinde bulunan SEKA Devlet Hastanesinin önündeki otopark içerisinde yaşanan olayda, yabancı plakalı bir araçta ölü olarak bulunan vatandaş, corona paniğine neden oldu.

Kocaeli İzmit İlçesi SEKA Devlet Hastanesi önünde yer alan otopark içerisinde, yabancı plakalı lüks bir araç içerisindeki sürücünün hareketsiz durduğunu fark ederek durumdan şüphelenen vatandaşlar, hemen durumu polis ve  112  sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, aracın yabancı(Hollanda) plakalı olması ve içerisindeki şahısın virüs taşıyor olma riskine karşı,  çevrede güvenlik önlemi alarak özel kıyafet giydikten sonra aracı kontrol etti. Şoförün dıştan gelen seslere tepki vermemesi ve nefes almadığının tespiti ile aracın camı kırıldı. Ardından yapılan kontrollerde, araç içerisindeki kişinin öldüğü belirlendi. Bunun üzerine ekipler kırmızı alarma geçerek coronavirüs şüphesi ile güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı.

OTOPSİDE NE OLDUĞU ANLAŞILACAK

Araç yine özel kıyafet ve maske takan Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından, ismimin Nuri İnan Ağvar (52) olduğu öğrenilen şahısın cansız bedeni ambulansa İzmit Seka Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İlk belirlemelere göre beyin kanamasından dolayı hayatın kaybettiğini düşünülen Ağvar’ın neden yaşamını yitirdiği yapılacak olan detatlı otopsinin ardından netlik kazanacak. Ağvar’ın aracı ise polis ekipleri tarafından otoparka çektirildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 80