Arabada Sinema etkinliği “7. Koğuştaki Mucize” ile başlıyor

“Arabada Sinema” etkinlikleri 20 Mayıs Çarşamba günü saat 22.00’da, İzmit’te bulunan Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkında “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başlıyor

Arabada Sinema etkinliği “7. Koğuştaki Mucize” ile başlıyor

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında her alanda çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için Arabada Sinema etkinliğini başlatıyor. İlki “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile başlayacak olan etkinlik, 20 Mayıs Çarşamba Günü saat 22.00’da İzmit’te bulunan Büyükşehir Fuar Merkezi (İnterteks) otoparkında gerçekleştirilecek.

ARABADA SİNEMA KEYFİ

Kapalı sinema salonlarında sosyal mesafe korunamadığı için harekete geçen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, arabada sinema etkinliği düzenliyor. 20 Mayıs Çarşamba günü Büyükşehir Fuar Merkezi otoparkında saat 22.00’de başlayacak olan etkinliğin duyurusunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın sosyal medya üzerinde gerçekleştirdi. “Senin baban iyi adam” başlığı ile paylaşımda bulunan Başkan Büyükakın, Arabada Sinema etkinliklerine “7. Koşuktaki Mucize” filmi ile başlayacaklarını belirtti. Başkan Büyükakın etkinliklerin Gebze, Körfez, Kartepe, Gölcük ve Kandıra ilçelerinde de düzenleneceğini ifade etti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

87 − 81 =