ANKARA ZİYARETİ

Kocaeli MHP il Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve kardeşi Gölcük Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Kürşat Çakıroğlu, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin başkanlığında düzenlenen grup toplantısına katıldıktan sonra Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.
Kocaeli MHP il Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve kardeşi Gölcük Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Kürşat Çakıroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısına katılımlarından sonra MHP MDK başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’yı ziyaret ettiler.
‘CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ’
MHP Kocaeli İl Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve kardeşi Gölcük Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Kürşat Çakıroğlu; “Bizleri yoğun mesai trafiğine rağmen misafir eden Sayın Milletvekillerimiz Halil Öztürk ve Saffet Sancaklı’ya canı gönülden teşekkür ederiz. Ülke  gündemine ait çok önemli görüşlerini bizlerle paylaşarak  deprem bölgesinde devletimizin ve milletimizin el ele vererek büyük Türkiye için seferber olduklarının altını çizdiler. Partimizin görünmez kahramanları, Ocak Başkanları ve yönetimlerinin deprem bölgesinde medyadan uzak, sade bir vatandaş olarak hizmet vermelerinin öneminin altını çizdiler. Bu değerli bilgiler ışığında Partimizin deprem bölgesinde nefer olarak çalışan binlerce üyemize bir kez daha teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − 64 =