ANKARA KUŞU DEŞİFRE OLDU

Twitter fenomeni Ankara Kuşu, AK Parti’nin içinden verdiği kulis bilgilerle kısa sürede fenomen oldu. Son zamanlarda  Ankara Kuşu, o popülerliğini artık yitirmeye başladı.

AK PARTİ KİMLİĞİNİ BIRAKTI

Bir dönemin hızlı AK Partilisi olan Ankara Kuşu, AK Parti kimliğini de bıraktı. Kendisine bir internet sözlüğü kuran Ankara Kuşu, dümenini Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı iddia edilen yeni partiye kırdı. Ankara Kuşu sık sık yeni partiyle ilgili paylaşımlar yaparak konuyu gündemde tutmaya çalışıyor.

İDDİAYA GİRDİ

Bugün Ankara Kuşu’nun kimliğini açıklayıp açıklamayacağıyla ilgili bir haber de yayınlamıştık. Dün akşam YSK’nin İstanbul seçimlerinin iptaline karar vermesinden önce Ankara Kuşu takipçilerine yönelik ilginç bir mesaj yayınlamış ve “Hiçbir yerde seçimin yenilenmesi çıkmaz. Varım iddiaya; ilçe bazlı dahil iptal çıkarsa kimliğimi açıklayacağım” demişti.

AÇIKLAMADI

Ankara Kuşu tabi ki de kimliğini açıklamadı. Ama sosyal medya onun kimliğini bugün de konuşmaya başladı. Oktay Yaşar iddiaları sosyal medyada dolaşmaya başladı.

İFADE VERDİ

O iddialara göre Ankara Kuşu Oktay Yaşar, Ankara Basın Şube ve Terör Şubeye ifade verdi. Bir çok sosyal medya kullanıcısı gün boyunca, “Ankara Kuşu Oktay Yaşar” paylaşımları yaptı.

OKTAY YAŞAR DİYENİ ENGELLİYOR

Hatta bazı takipçiler ilginç bir bilgi de verdi. Sosyal medyadaki iddialara göre Ankara Kuşu’nu sosyal medyada etiketleyip, “Oktay Yaşar” paylaşımı yapıldığında Ankara Kuşu hesabı tarafından bu paylaşımları yapanlar engellendi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 4 =