Altıntaş’dan Gölcükspor’a veda ziyareti

 

Gölcük Kaymakamı emekliliğe hazırlanırken İlçemizde bir çok sivil toplum kurum ve kuruluşlarına veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ziyaretlerini de dün İlçemizin 3 Lig de  temsil eden Gölcükspor’a ziyaret ederek veda etti. Gölcükspor tesislerinde yaptığı ziyarette Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetiminin yanı sıra Gölcükspor Teknik direktör ve futbolcuları hazır bulundular.

Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin “Sevgili Kaymakamımız Mustafa Altıntaş bizlere ziyaret etti, yakın zamanda emekliliğe ayrılacak ve bugün de kıymetli vaktini bizlere ayırarak ziyarette bulundu kendilerine teşekkür ediyor emeklilik hayatında da kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş “Öncelikle bu hafta sonu deplasmanda oynayacağınız Cizrespor maçında başarılar diliyorum, bu önemli karşılaşmadan mutlak galibiyet alarak ilçemize dönmenizi diliyorum, ben yakın zamanda emekli oluyorum, bundan sonra Gölcükspor’u takip etmeye de devam edeceğim sizlerle iyi günde kötü günde hep birlikte olduk, sizlere bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyor, hakkınızı helal edin” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =