ALTINDAKİ DÜŞÜŞ FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRİLEBİLİR!

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel’le altın fiyatlarının nereye gittiğini konuştuk. Serbes, arz ve talep değişimlerine paralel olarak yaşanan fiyat hareketliliğinin normal olduğunu açıkladı.

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel, altın piyasasının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Gürel, “Altında büyük düşüş var, Altın fiyatlarında bir süre iniş ve çıkışlı trendi yaşayacağız. Yatırımcılarımıza, her zaman altına kısa vadeli al-sat açısından değil, orta ve uzun vadeyi planlayarak alım yapmalarını öneriyoruz. Altının muhtemel geri çekilişlerini alım fırsatı olarak değerlendirebilirler” dedi.

ALTIN 3 NEDENLE DÜŞTÜ

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel, altında ki hızlı düşüşü ve piyasada ki hareketlilik  ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Altındaki bu büyük düşüşün sebeplerini açıklayan Başkan Gürel, “İlk olarak aşının bulunduğu ve yüzde 90 faydalı olacağının ifade edilmesi, ikincisi Hazine ve Maliye Bakanı’nın istifası, üçüncüsü de ekonominin bozuk olmasıdır. Biz, altındaki bu değişken durumu bu üç nedene bağlıyoruz” dedi.

YİNE YUKARI YÖNDE SEYREDECEKTİR

Neredeyse tüm dünya ülkeleri, vatandaşlarını ve ekonomilerini hayatta tutmak amacıyla virüsle amansız bir savaş veriyor. Ancak, öyle bir süreçten geçiyoruz ki negatif ve pozitif haberler peş peşe geliyor. Bu nedenle altın fiyatlarında öyle anlaşılıyor ki bir süre daha iniş ve çıkışlı trendi yaşayacağız.

 

Başkan Gürel, açıklamasına devam ederek “Bununla birlikte ben ısrarla söylüyorum; önümüzdeki dönemde altın, yine yukarı yönde seyredecektir.

Bu nedenle yatırımcılarımıza, her zaman altına kısa vadeli al-sat açısından değil, orta ve uzun vadeyi planlayarak alım yapmalarını öneriyoruz. Altının muhtemel geri çekilişlerini alım fırsatı olarak değerlendirebilirler.  Son olarak en iyi yatırım aracının altın olduğunu belirtmek isterim, bana tüm tecrübelerim dolar, Euro veya başka bir yatırım aracının her zaman üzerinde uzun vadede altının daha kazançlı olduğunu göstermiştir.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 72